Flügger X Skeidar - Maling og interiør går hånd i hånd

Flügger farve har inngått et samarbeid med SkeidarLiving Group. Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbel og interiør.

For nordmenn har hjemmet en spesiell plass i hjertet. Klimaet i vårt langstrakte land gjør at vi gjerne tilbringer mer tid hjemme enn de som bor i varmere strøk.

Derfor bruker vi også mye tid, ressurser og penger på boligene våre - enten vi pusser opp, utvider, pynter eller ommøblerer.

Nytt samarbeid

Vi har gleden av å dele nyheten om at Flügger farve har inngått et samarbeid med SkeidarLiving Group.

Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbel og interiør, med over 50 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Møbelkjeden tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger. De designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som de samarbeider tett med flere av landets fremste merkevarer på møbel.

Flügger fargesetter Skeidar varehus over hele Norge

Skeidar tar for seg varehus etter varehus, som gjennomgår en transformasjon med deres utstillinger, design og layout.

Her vil Flügger maling pryde veggene fremover. Ikke bare får man da sett fargene fysisk på veggen, men også hvordan de styles i forskjellige miljøer.

Fargevalgene er gjort av Flügger fargekonsulenter i samarbeid med Skeidars stylister.

Første prosjekt er Skeidar varehuset i Ski, Akershus, og det er ikke tilfeldig. Det var nemlig i Ski at Skeidars historie startet, tilbake i 1912.

Vi gleder oss til åpningen 01. august 2019, og vil være tilstede med goodie bags til de 100 første besøkende.

green_shade

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Fuktinnhold i treet

Treet skal være tørt nok, med maksimalt 15 % fuktinnhold - mål med en fuktmåler

Tips & Tricks

Varmt eller kaldt?

De fleste farger, også hvitnyanser, finnes både i kalde og varme utgaver. Det er også mulig å blande fra både varmt og kaldt, men da gjelder det å holde tunga rett i munnen. En bevisst kombinasjon gir det beste fra to verdener. - Du har kanskje et varmt tregulv? - Bruk en kjølig grå farge på veggen som motvekt. Slik oppnår du en behagelig balanse mellom flatene og unngår at de varme fargene drukner i hverandre. - Har du et fliselagt gulv i kjølig grått, kan du velge varme farger til veggen. Da blir fornemmelsen av rommet mykere og rundere enn om du bare velger kjølige toner.
Green Nature Promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.
Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.

Fokus

Kombiner tapet og farger på barnerommet

Skap et kreativt miljø på barnerommet. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little World, og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.
Colourcom

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.
Garage promo

Utefarger

En kjærlig hånd om garasjen

Hus og garasje behøver ikke ha samme farge for å utfylle hverandre.