Flügger farve butikk, Banevigsgata, Stavanger

Flügger farve

Banevigsgata 7
4014 Stavanger
Norge
58.9716 5.74905

Åpningstider

Man - fre: 7-17
Lør: 10-14

Flügger farve, H & M Malerservice AS

Flugger Farve Badedammen er eid av H&M Malerservice AS og ligger i Stavanger sentrum ved Badedammen. I butikken treffer du Butikksjef Merete Wiig Stokka og Interiørarkitekt Sandra Koldal som hjelper deg med det du måtte trenge til akkurat ditt prosjekt.

H&M Malerservice ble startet i 1992 av Henrik Eikanger og Magnor Kolnes, firmaet består i dag av 22 ansatte og holder til i samme lokaler som Flugger Farve Badedammen.

Vårt hovedmarked er innenfor nye eneboliger, rehabilitering av eneboliger, rehabilitering av kontorer og næringslokaler, forsikringsskader og dekorasjonsteknikker for næring og privat samt egen fargehandel.

I tillegg til vanlige malingsoppdrag, har vi siden starten vært pådrivere for utvikling av nye dekorasjons- og malingsteknikker til bruk i private hjem, kontorer, butikker og restauranter.
Vi samarbeider til enhver tid med en rekke arkitekter, interiørarkitekter, byggmestre, møbelsnekkere, murere, rørleggere, lysdesignere, møbelbutikker etc. Dette gjør det mulig å tilby våre kunder optimale løsninger til enhver tid.