400 000 kroner til lokale idrettsklubber og foreninger

I januar er det utbetaling til de som er tilknyttet Flügger Andelen. Konseptet tilbyr 20 prosent rabatt til medlemmene, og gir samtidig 5% støtte tilbake til klubbene og foreningene. 

Video Alt

En rekke norske idrettsklubber og foreninger kan nå se frem til å motta støtte fra Flügger.

I januar er det nemlig utbetaling i det landsdekkende konseptet Flügger Andelen, hvor over 400 000 kroner blir fordelt til de registrerte klubbene.

20 prosent rabatt til medlemmer

Siden etableringen av Flügger Andelen i august 2017 har medlemmer i de registrerte klubbene kunnet kjøpe varer i Flüggers butikker med 20 prosent rabatt.

Samtidig får klubbene hvert år utbetalt fem prosent av medlemmenes kjøp i støtte. 

- Ideen til Flügger Andelen kommer fra dugnadsånden og engasjementet rundt barne- og breddeidretten. Vi diskuterte hvordan vi kunne engasjere alle de flotte menneskene i og rundt de lokale klubbene. Vi kom da på ideen om å gi rabatt, samt mulighet for å støtte klubben i sitt hjerte, forteller Steffen Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen. 

Frivillighet fungerer

Hverken klubbene eller deres medlemmer forplikter seg til noe når de blir en del av Flügger Andelen. Og nettopp denne frivillige tilgangen mener Country Manager i Flügger Norge, Rolf Gjølberg, utgjør konseptets suksess. 

- Vi er stolte av å utgjøre en forskjell for de idrettslag og foreninger som mange benytter i hverdagen, og det er fantastisk å tenke på at medlemmene spenner fra eliteklubber til speiderforeninger, barneteatre og hundeklubber. Klubbene kan kjøpe nytt utstyr, medlemmene får rabatt, og Flügger får forhåpentligvis flere kunder. Det er win, win, win. Nå gleder vi oss til å registrere enda flere klubber og foreninger i tiden fremover, forteller en entusiastisk Rolf Gjølberg

Slik aktiverer du klubben din.

Flere artikler

Tips & triks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & triks

Fuktinnhold i treet

Treet skal være tørt nok, med maksimalt 15 % fuktinnhold - mål med en fuktmåler
boligstil_Indfarvet

Innefarger

6 råd om fargesetting

Ønsker du flere farger i hjemmet, men synes det er vanskelig å finne din fargepalett? Les våre seks råd om fargesetting som viser vei til en mer fargerik bolig.
nordic_compositions_590211_promo

tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finner du tapeter som er botaniske og tapeter som er industrielle. De detaljrike og de enkle. De myke og de rå. De lyse og de mørke. 
WegnerKhaki2

Innefarger

Originale Wegner-farger

Originale Wegner-farger til både møbler og vegger. Fargene er laget i samarbeid med møbelprodusenten Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

ColorCom_promo

Utefarger

Utefarger

Vi ser det som vår viktigste oppgave å hjelpe deg å finne frem til de fargene som passer best til deg og ditt prosjekt.
hoveddor_promo

Innefarger

Inngangsdøren – vinduet til hjemmet ditt

En grønn, brun eller rød dør? Fargen på inngangsdøren har stor betydning for husets samlede uttrykk.