Soft Fall - en fargenyhet

Vi har utviklet nok en ny farge, og når er vel bedre å komme med nyheter enn starten av et nytt tiår? Vi nordmenn elsker oppussing og blir stadig mer modige i fargevalgene våre. Flere og flere har utforsket både blånyansene og de grønne tonene som i stor grad har preget dette tiåret, og vi er glade for å se at farger også vil prege året 2020.

Varmt og lunt interiør
Når vi utvikler nye farger ser vi blant annet mot andre bransjer for å hente inspirasjon. Hvor går trendene? Hva sier ekspertene? Og ikke minst, hvordan ønsker vi nordmenn å ha det hjemme?

Ut i fra dette kan vi se at en av tendensene er at mange går bort fra det hvite, grå og kalde. Det er generelt et fokus på at hjemmet skal oppleves rolig, avslappende og lunt. Vi går nå mot mer varme, nesten brente nyanser, og ofte er de hakket mørkere enn vi har sett tidligere.

Med dette i tankene har vi utviklet fargenyheten IN-893 Soft Fall. Dette er en nydelig, varm og lun farge med en unik dybde som endrer seg i ulike lyssettinger.

Skap din personlige stil

Det er relativt lett for ulike bransjer å komme med sine spådommer for hvordan trendbildet vil utvikle seg. For mannen (og ikke minst kvinnen) i gaten handler det ofte om hvordan man kan følge trendene og samtidig sette sitt eget preg på det.

Vi har derfor satt sammen 6 ulike fargepaletter for å gjøre det enklest mulig å finne de kombinasjonene som passer for akkurat din personlige stil.

Det er 3 paletter for deg som liker mørkere kontraster og detaljer, og 3 for de som heller mer mot det lyse. Her er det noe for alle!

Ta turen innom din nærmeste Flügger farve og opplev fargenyheten IN-893 Soft Fall.