Når gutterommet får voksesmerter

Når barnet ditt blir tenåring skal barneværelset som regel pusses opp.

På tide å innse det. Lucas har blitt stor. Han er ikke lengre den lille gutten som lekte på bilteppet og elsket sin køyeseng over alt på jord. Rommet står overfor en oppgradering.

Guttete farger som har karakter - uten å være barnslige. De har energi og bevegelse - uten å være høyt-ropende og anstrengte. 
Hvem vet om ikke mor og far ender med å la seg inspirere av sønnens nye stil? Vi gir deg her et forslag på tre farger til gutterommet som vi mener rammer godt.

TweenRoom

Tre gode råd

  1. Overvei å kun male den ene veggen i en av gutte-fargene og la de andre veggene stå nøytrale. Hvis rommet skal endres om et par år, er det lettere å male en enkelt vegg enn hele rommet.
  2. Flutex 10 er et godt valg av veggmaling da den er robust nok til å kunne tåle litt slitasje. 
  3. Regn med som utgangspunkt med å skulle male overflaten to ganger. Så oppnår du et ensartet resultat.

Flere artikler

bornevaerelse_tips

Innefarger

6 tips til barnerommet

Få et barnerom som alle er enige om.

Tips & triks

Mellommaling

Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge. Ofte er dette nødvendig fordi en mellommaling i riktig farge gjør at den mørke malingens dekkeevne blir bedre. Hvis dette er nødvendig i ditt prosjekt, kan vi gi deg nærmere råd om dette i butikken 
Tavle_maling_kokken

Inneprosjekter

Tavlemaling og magnetmaling

Mal med magnet- og tavlemaling og få en funksjonell tavle på veggen din.
cc_int16_wall_04

Innefarger

120 splitter nye farger til hjemmet

Med 120 nye interiørfarger kan det være vanskelig å velge. Få oversikt over de forskjellige fargekategoriene i vårt nye innendørs fargekart her.
boligstil_70Stil

Innefarger

6 råd om fargesetting

Ønsker du flere farger i hjemmet, men synes det er vanskelig å finne din fargepalett? Les våre 6 råd om fargesetting som viser vei til en mer fargerik bolig.

Tips & triks

Pigment

Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f.eks. ovenfra og ned (ikke opp og ned). De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.
Stue2_1farve

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.

Finn din nærmeste Flügger farve

map