Gi rommet en rustikk, tekstilaktig overflate med KABRIC

KABRIC fra Detale CPH forener malingens funksjonelle egenskaper med sparkelens visuelle effekt.

Gi veggene dine en matt, tekstilaktig overflate med KABRIC. KABRIC er en spesialmaling som forener malingens funksjonelle egenskaper med sparkelens visuelle evner.
@modernordic
Bilde: @modernordic

30 spennende farger

En veggfarge er så mye mer enn bare en farge. Farger skaper atmosfærer, fremkaller følelser og definerer uttrykket i et rom. I KABRIC serien finnes det hele 30 spennende farger. Se gjennom det spennende utvalget her.

Grå kan for mange oppleves som en kjedelig og livløs farge, men dekorasjonsproduktet KABRIC tilføyer grånyanser karakter og dybde. Er gråtoner fremdeles ikke din foretrukne nyanse, kan vi friste med et stort utvalg andre farger inspirert av nordisk natur og livsstil.

Husk uansett at trender kommer og går, så det viktigste er at rommet ditt føles riktig for akkurat deg.

Se det store utvalget her
Kabric farge

Påføring

Det er ikke bare det endelige resultatet som teller, men også prosessen i å oppnå det. Hos Flügger setter vi stor pris på den kreative prosessen hvor det skapes noe nytt. Det tror vi også mange av våre kunder gjør, og derfor er produktene utviklet for å gjøre prosessen så enkel og brukervennlig som mulig.

Med KABRIC er det enkelt å gjøre endringer i hjemmet ditt, uten at det går på bekostning av estetikk og kvalitet. Dette er utviklet som et gjør-det-selv produkt, og det er bare fantasien som setter grenser. Både klesskap og bordflater kan få nytt liv med KABRIC. Se mer inspirasjon her.

Et sett med KABRIC består av 10 liter ferdigblandet spesialmaling. Dette gir deg ca. 10 ferdige kvadratmeter, som består av 2 lag.
Se hvordan påføre KABRIC