Lyse favoritter

Vi har satt sammen 6 ulike fargepaletter for å gjøre det enklest mulig å finne de kombinasjonene som passer for akkurat din personlige stil.

I forbindelse med lanseringen av vår fargenyhet, har vi satt sammen 6 ulike fargepaletter for å gjøre det enklest mulig å finne de kombinasjonene som passer for akkurat din personlige stil.

Det er 3 paletter for deg som liker mørkere kontraster og detaljer, og her er våre 3 anbefalinger for deg som heller mer mot det lyse.

Palettene er laget for å gjøre fargevalget så enkelt som mulig. Her er komplementærfarger tilgjengelig for deg som ønsker å lage en komplett palett, men man kan også hente inspirasjon til hvilke farger man kan hente opp i interiøret.

IN-745 Morning View gjentas i alle palettene, da dette er den anbefalte hvite nyanse. Standardfargen S-0502-Y passer også svært godt.

Sunday Moment

Den første fargepaletten har vi valgt å kalle Sunday Moment. Paletten er en kombinasjon av duse, beige nyanser som alle komplementerer årets farge IN-893 Soft Fall svært godt.

Lys palett 1: Sunday Moment

Sunday Moment

Soft Shadow

Fargepalett nummer 2 har vi valgt å kalle Soft Shadow. Her vises IN-893 Soft Fall i kombinasjon med lyse nyanser som heller mot det grønne og grå.

Lys palett 2: Soft Shadow

Soft Shadow

Beige Marble

Den siste lyse fargepaletten heter Beige Marble, og passer godt for deg som ønsker å holde fargene lyse og fremdeles introdusere en kontrast.

Lys palett 3: Beige Marble

Beige Marble
Ta turen innom din nærmeste Flügger farve og opplev fargenyheten IN-893 Soft Fall.