Mørke kontraster

Vi har satt sammen 6 ulike fargepaletter for å gjøre det enklest mulig å finne de kombinasjonene som passer for akkurat din personlige stil.

I forbindelse med lanseringen av vår fargenyhet, har vi satt sammen 6 ulike fargepaletter for å gjøre det enklest mulig å finne de kombinasjonene som passer for akkurat din personlige stil.

Det er 3 paletter for deg som heller mot det lyse, og her er våre 3 anbefalinger for deg som liker mørke kontraster og detaljer.

Palettene er laget for å gjøre fargevalget så enkelt som mulig. Her er komplementærfarger tilgjengelig for deg som ønsker å lage en komplett palett, men man kan også hente inspirasjon til hvilke farger man kan hente opp i interiøret.

IN-745 Morning View gjentas i alle palettene, da dette er den anbefalte hvite nyanse. Standardfargen S-0502-Y passer også svært godt.

Burnt Fall

Den første fargepaletten har vi valgt å kalle Burnt Fall. Paletten er en kombinasjon av mørke, varme nyanser som alle komplementerer årets farge IN-893 Soft Fall svært godt.

Mørk palett 1: Burnt Fall

Mørk palett 1: Burnt Fall

Natural Green

Fargepalett nummer 2 har vi valgt å kalle Natural Green. Her vises IN-893 Soft Fall i kombinasjon med grønne og grå nyanser som har vært store favoritter i 2018/2019.

Mørk palett 2: Natural Green

Natural Green

Dark Embrace

Den siste mørke fargepaletten heter Dark Embrace, og passer godt for deg som ønsker å beholde eller introdusere de brente og blå fargene som har vært trendy lenge.

Mørk palett 3: Dark Embrace

Dark Embrace
Ta turen innom din nærmeste Flügger farve og opplev vår fargenyhet IN-893 Soft Fall.