DETALEs første tapetkolleksjon

EDGE er en klassisk tapetkolleksjon krydret med et tydelig DETALE DNA

EDGE er inspirert av den urbane livsstilen, de matte fargene i naturen og nordisk minimalisme. EDGE er en spennende og annerledes kolleksjon, hvor taktile effekter og tekstur skaper enkle, men tydelige uttrykk. EDGE er for deg som ønsker et tidløst tapet med et minimalistisk utseende.

Kjøp EDGE-kolleksjonen her

Finn dem i utvalgte Flügger-butikker

EDGE er en taktil opplevelse som tilfører en ekstra dimensjon når du kommer helt tett på. EDGE tar deg med til noen av de ledende metropolene innenfor design og estetikk.

Pretty Paris, Sassy Stockholm, Cozy Copenhagen, Laidback London, Timeless Tokyo og Modern Moscow er klassiske design, utviklet i en Non-Woven kvalitet. Dette betyr at tapetene er enkle å sette opp på veggen og lette å ta ned igjen.

Lær mer om udvikling af EDGE-kolleksjonen ved å klikke på filmen nedenfor:

https://youtu.be/ZcQnky3dIUk

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Matte farger

Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene,,som f.eks. en gang eller entre.

Tips & Tricks

Sparkler

Hvis du sparkler små hull, kan du tørke etter med en våt klut, slik at du unngår å slipe når sparkelmassen er tørr.