Årets fargekart 2020

I samarbeid med Skeidar har vi utviklet et splitter nytt fargekart, og når er vel bedre å komme med nyheter enn starten av et nytt tiår? Vi nordmenn elsker oppussing, bærekraftige løsninger og kvalitet. Nå vokser også kjærligheten for farger seg frem hos stadig flere.

Trendene i 2020 inspireres av naturen, 70-tallets vibrante nyanser og elementer fra eldre epoker som Arts & Crafts fra sent 1800-tall. Herfra inspireres vi av farger, mønster, former og materiell. Interiør handler ikke lenger kun om det øyet kan se, men tilpasses også hvilken sinnsstemning vi ønsker og hva slags liv vi lever.

Kanskje den fineste trenden i dette nye tiåret er fokuset på bærekraft og miljøvennlige alternativer. Vi går bort fra bruk og kast, og investerer heller mer i oppussing av kvalitet og holdbarhet. Mange ønsker derfor å være helt sikre på sine valg før man kaster seg over malingsspannet, og råder seg med eksperter som Flügger Fargekonsulenter for personlige tips.

I Årets Fargekart 2020 samler vi årets trender med et smakfullt, balansert uttrykk. Vi har utviklet tre nye fargepaletter og hele femten farger som vi håper gir deg inspirasjon, tips og ideer.

NatureAlly

Farger påvirker oss, og den nye paletten NatureAlly består av naturlige nyanser skaper en sanselig og levende balanse i interiøret. Bring naturen inn med en moderne, nysgjerrig tvist og opplev hvordan fargene leker seg i løpet av døgnets 24 timer.

Classic Greatness

En moderne, hektisk livsstil skaper behov for et hjem preget av varme og gode minner. Classic Greatness består av myke, naturlige jordfarger som gjør nettopp dette. En tidsriktig fargepalett som balanserer kontraster med et avslappende uttrykk.

Self Made

Bryt med det åpenbare og velg farger som viser karakter. Fargepaletten Self Made spiller på en Nordisk eleganse, og gir samtidig plass for rustikke, mineralske elementer. Disse kraftfulle fargene setter ting i perspektiv, stimulerer kreativiteten og gir energi.

Ta turen innom ditt nærmeste Skeidar varehus eller Flügger farve og la deg inspirere.

Flere artikler

Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.
boligstil

Step Guide

6 råd om fargesetting

Lei av hvite vegger i hjemmet? Kanskje er det på tide med mer fargerike omgivelser. Vi har samlet 6 gode råd om fargesetting av boligen.

Mørke kontraster

Vi har satt sammen 6 ulike fargepaletter for å gjøre det enklest mulig å finne de kombinasjonene som passer for akkurat din personlige stil.

Inspirasjon og farger til kjøkkenet

Våre tre farger «English Mist», «Embassy Grey» og «Modernisme Grå no. 32» er gode fargevalg til et kjøkken som både skal gi plass til et flott interiør, arbeidsglede og ro.