Flytt hjemmefra

Vi har laget en liste med maling, tapet m.m. så du enkelt kan gi det nye stedet et personlig uttrykk.

FlytHjemmefra

Studiestart er ofte synonymt med å flytte hjemmefra. Om det er en liten hybel, dele en leilighet med venner eller en ny leilighet, så er det viktig å sette et personlig preg på boligen slik at man raskt føler seg hjemme og tilpass. 

Derfor har vi laget en liste til alle dere som skal flytte hjemmefra.

Litt om produktene på listen

Flutex 7S veggmaling er et godt valg til de fleste av rommene i boligen. Den gir en holdbar og matt overflate som fås i mange toner og farger. Dessuten er malingen miljømerket med EU-blomsten. Velger du kun å male én av veggene i en fin farge, så er 3 liter ofte nok (spør gjerne i din lokale Flügger farve-butikk).

Interior High Finish 20 er til alt innendørs treverk som paneler og karmer. Den er også velegnet til møbler. Hvis du f.eks. har funnet en gammel, slitt kommode på loftet hos foreldrene dine eller et loppemarked, så gi den nytt liv med et strøk maling. Husk ev. å grunne med Interior Fix Primer, som sikrer at malingen får optimal vedheft.

Husk værktøj og tildekking

Til malearbeidet anbefaler vi vårt innendørs penselsett, hvor du får 4 pensler som passer til de fleste maleroppgaver innendørs. Dessuten er en malerrulle fornuftig å ha hvis du skal male flere større overflater. Velg ev. malebrettsettet vårt som omfatter rull, skaft og malebrett.

En rulle tapet er et godt valg om du ønsker å tapetsere én enkelt vegg på f.eks. soverommet. Velg farger og mønstre som du synes er fine, og velg en komplementerende veggfarge til tapetet. Husk også tapetlimtapetsett og tapetbørste.

Rengjøring og tildekning er svært viktig, slik at du kan male og tapetsere uten å få uønskede flekker. Du trenger grovrent Fluren 37afdækningsfilt og malertape.

Dette trenger du:

Til sammen 2381,85 kr.

Mangler du inspirasjon eller tips og triks til malerprosjektet? Besøk din lokale Flügger-forhandler.

 

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & triks

Kantene

Bruk en pensel langs kantene og en liten rulle etterpå, så tett inntil på kanten som mulig for å minske synlig penselstruktur.

 

 

Tips & triks

Ventilasjon

Sørg for god ventilasjon under og etter malerarbeidet. De første par ukene etter at rommet er blitt malt er det lurt å lufte daglig.

Blaa_samlet

Fargeinspirasjon

Blåfarger

Les om blåfargen, og se tilbudet vi har på 5 blåfarger som gjør seg svært godt på veggen. 
Graa_samlet

Gråfarger

Se våre 5 tilbud på gråfarger, og finn din favoritt.
Gron_samlet

Fargeinspirasjon

Grønnfarger

Grønne farger skaper automatisk referanser til naturen. De beroliger oss og er blant favorittfargene til hjemmets vegger.
colourcom_int16_livingroom_green

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.