Nordic Compositions

En mangfoldig og kontrastfylt tapetkolleksjon fra Fiona som bindes sammen av farger fra nordisk natur. Den perfekte kolleksjonen for å uttrykke din personlige stil i hjemmet.

Video Alt

Før forfatteren skriver en roman, før kunstneren former en skulptur, før regissøren setter opp et teaterstykke – så trenges det en komposisjon. En idé om hvordan verket skal henge sammen.

Slik er det også når vi skaper en ny tapetkolleksjon. De mange tapetene skal til sammen utgjøre noe fullendt. Ikke nødvendigvis noe perfekt, men noe som forteller en historie.

Kontrast

Arbeidet vårt har resultert i en mangfoldig kolleksjon full av kontraster. 

Du finner tapeter som er botaniske og tapeter som er industrielle. De detaljrike og de enkle. De myke og de rå. De lyse og de mørke. 

Men i kolleksjonen vil du også oppdage hvordan disse kontrastene bindes sammen av spesielle farger.

Nordens natur og farger

Designeren bak kolleksjonen Teija Bruhn henter inspirasjon fra naturen – ikke minst de fargerike, korte årstidene som kjennetegner Norden.

Her dominerer forskjellige farger etter tur. Fra de kjølige og myke farger om vinteren til de mange eksplosive farger vi nyter om våren, sommeren og høsten.

Den skiftende fargepaletten finner man også i Nordic Compositions. 

Her er det lagt stor vekt på å sette sammen en fargeskala som er behagelig for øyet, men hvor det også er plass til dempede og kraftigere farger – akkurat som i naturen.

Ditt hjem er ditt verk

I Nordic Compositions finner du en viktig inspirasjonskilde til din egen personlige komposisjon til hjemmet. 

En komposisjon som ikke behøver å være perfekt, men det viktigste av alt er at den uttrykker deg.

Info om kolleksjon:

  • Designer: Teija Bruhn. Svensk designer med røtter i det nordligste Finland. 
  • Design: Kolleksjonen består av 6 design: Delicate Fern, Whispering Branch, Diva, Nordic Baroque, Intermezzo, In Bloom. I alt 40 tapeter. 
Se alle Nordic Composition tapeter

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & triks

Pigment

Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f.eks. ovenfra og ned (ikke opp og ned). De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.

Tips & triks

Mellommaling

Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge. Ofte er dette nødvendig fordi en mellommaling i riktig farge gjør at den mørke malingens dekkeevne blir bedre. Hvis dette er nødvendig i ditt prosjekt, kan vi gi deg nærmere råd om dette i butikken 
murtapet01_16_9

Tapet

Mursteinstapet

Få et mursteinstapet i hjemmet og skap en røff atmosfære i stua eller på soverommet. Tapetene fås i både lyse- og mørkegrå utgave, og passer til de fleste innredningsstiler.

sixsenses_16_9

Tapet

Six Senses - en tapetkolleksjon for sansene

Vår tapetkolleksjon "Six Senses" vil garantert sette et personlig preg på rommet ditt. Tapetene henvender seg til kreative mennesker med estetisk sans – derav navnet "Six Senses".
WallPaperDown

Videoguide

Nedtaking av tapet: Slik fjerner du gammelt tapet fra veggen

Få gammelt tapet av veggen på en enkel måte, slik at boligen blir klar til sin nye look.
WallpaperUp

Videoguide

Oppsetting av tapet: Sett opp tapet enkelt og raskt

I videoen demonstrerer vi hvordan du lett setter opp et tapet.
stripes_promo

Tapet

Stripes@HOME: Nordisk tapet med striper til hjemmet

Tapetkolleksjonen Stripes@HOME er inspirert av Norden og den lyse, enkle innredningsstilen.