Originale Wegner-farger

Med relanseringen av de 2 ikoniske designene “nøkkelhullet” og "U-stolen" har vi i samarbeid med Getama og Hans J. Wegners Tegnestue skapt 6 farger som møblene skal produseres i.

De 6 fargene er valgt ut ved å analysere tre- og fargeprøver som Wegner selv arbeidet med på 1960-tallet. 

Fargepaletten er en hyllest til Wegner og 1960-tallets gylne designperiode som fortjener å bli hyllet for hva den er: Tidløst dansk kvalitetsdesign.

Fra 15. september 2017 er det også mulig å kjøpe de 6 fargene som vegg- og takmaling i alle Flügger farve-butikker rundt om i landet. Da kan du skape en komplett romopplevelse ved å kombinere fargene på både møbler og vegger.

Akkurat nå kan du leke med fargene i vår online-fargevelger.

De 6 fargene

Flere artikler

boligstil_Indfarvet

Innefarger

6 råd om fargesetting

Ønsker du flere farger i hjemmet, men synes det er vanskelig å finne din fargepalett? Les våre seks råd om fargesetting som viser vei til en mer fargerik bolig.

Tips & triks

Kantene

Bruk en pensel langs kantene og en liten rulle etterpå, så tett inntil på kanten som mulig for å minske synlig penselstruktur.

 

 

Tips & triks

Pigment

Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f.eks. ovenfra og ned (ikke opp og ned). De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.
Blaa_samlet

Fargeinspirasjon

Blåfarger

Les om blåfargen, og se tilbudet vi har på 5 blåfarger som gjør seg svært godt på veggen. 
Graa_samlet

Gråfarger

Se våre 5 tilbud på gråfarger, og finn din favoritt.
cc_int16_wall_04

Innefarger

120 farger til hjemmet

Med 120 nye interiørfarger kan det være vanskelig å velge. Få oversikt over de forskjellige fargekategoriene i vårt nye innendørs fargekart her.
Gron_samlet

Fargeinspirasjon

Grønnfarger

Grønne farger skaper automatisk referanser til naturen. De beroliger oss og er blant favorittfargene til hjemmets vegger.