Flügger fordi ...

Kvalitet er mer enn det øyet kan se. Det er også en holdning og et løfte til deg som arbeider profesjonelt med maling: Hos Flügger får du kvalitet fra første prosjektstrek til siste penselstrøk. Det er ikke tilfeldig at det er en profesjonell maler på logoen vår. Flügger har alltid vært malerfagets leverandør.

Kort og godt om Flügger

Flügger utvikler og produserer et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet.

Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 400 Flügger Farver-butikker i Norden, Polen og Kina.

Flügger utvikler og produserer

1
flutex group

Innendørs maling

Veggmaling, loftmaling, gulvmaling, effektmaling, sparkelmasse til innendørs bruk, klebestoff og lim til oppsetting av tapet og filt samt møbelmaling, maling til treverk, trepleie og lakk.

2
WT_Group

Utendørsmaling

Trebeskyttelse, fasade- og takmaling, treolje, sparkelmasse til utendørsbruk og metallmaling.

3
Male Produkter

Male-/tapetverktøy og tapet

Pensler, maleruller, malebakker, rengjøringsutstyr, tapetverktøy og sparkler m.m. Tapet, veggbekledning, filt og glassfibertøy.

Kvalitet og miljø

Hos Flügger har vi alltid fokus på kvalitet og miljø. Kvalitet gir deg det beste resultatet med minst mulig arbeid. Og miljøhensyn gir deg og dine kunder produkter som belaster miljøet minst mulig og er sikrere å arbeide med.

Bærekraftige og grønne bygg

1
iso14001

Flüggers fabrikk i Sverige har vært miljøsertifisert siden 1996, fabrikken i Kolding siden 2005, og i 2011 ble fabrikken i Polen, som både produserer maling, tapet og veggbekledning, også sertifisert etter ISO 14001. I 2012 ble den mindre fabrikken vår i Shanghai også miljøsertifisert.

2
ecolabel

Flügger lever opp til en rekke miljømerker – ikke minst Svanemerket og EUs Ecolabel. Samtidig er et stigende antall produkter til det profesjonelle kundesegment dokumentert etter BREEAM.

Flüggers tjenester

Uansett hvilket prosjekt du står overfor, er vi i Flügger klare til å sikre at du hverken går ned på materialer, utstyr eller veiledning. Her er de tjenestene vi tilbyr slik at du alltid kan bruke tiden din best mulig under og etter ethvert prosjekt.

Tjenester

1
levering

Enkel levering eller henting

Du har mulighet til å hente materialer i 68 sentrale avdelinger eller få dem levert direkte på prosjektadressen.

2
Sprøyte- og stillastjenester

Sprøyte- og stillastjenester

Er sprøytepåføring det ideelle til oppgaven, eller har du bruk for stillaser, er også det tjenester vi tilbyr.

3
Profesjonell veiledning

Profesjonell veiledning

Både Flügger Produktstøtte og våre dyktige medarbeidere i de lokale butikkene er klare med råd og veiledning.

4
Prosjektgjennomgang og inspeksjoner

Prosjektgjennomgang og inspeksjoner

Vi er klare til å hjelpe med å gjennomgå prosjektet sammen med deg og også inspisere bygningen eller byggeplassen.

5
Kvalitetssikring og miljødokumentasjon

Kvalitetssikring og miljødokumentasjon

Vi sørger gjerne for å bistå med kvalitetssikring i forbindelse med prosjektet såvel som miljødokumentasjon av materialene våre.

6
Flügger fargekart

Flügger fargekart

Hos Flügger har vi utviklet en rekke forskjellige fargekart som er tilpasset spesielle formål. Fargekartene våre omfatter f.eks. et utefargekart, vår ikoniske 900-vifte med et stort utvalg av innefarger og det spesialutviklede stilhistoriske fargekartet skapt i samarbeide med Nasjonalmuseet.