Ny beis med sølvgrå patinalook

Med 08 Wood Tex Patina kan kunder med trykkimpregnert treverk nå også få den eksklusive sølvgrå patinaoverflaten du kjenner fra kostbart edeltre med mange år på baken – bare mye raskere.

Patina

Har du kunder som etterspør en robust beskyttelse til treterrassen? Og som samtidig ønsker en eksklusiv, sølvgrå patinaoverflate som man kjenner fra edeltre etter mange års venting?

08 Wood Tex Patina er en behandling, som etterligner naturens egen forsteningsprosess, slik man ser det på dyrt edeltre. 

Etter en behandling med 08 Wood Tex Patina får kundenes treverk ikke bare en flott, sølvgrå patina etter cirka 1 år, men også en svært sterk beskyttelse i opptil 10 år. 

Slik gjør du det

08 Wood Tex Patina er en systembehandling som består av 2 trinn - Patina og Sealer

Før du begynner behandlingen, må du se til at treet er rent og tørt. Er det snakk om helt nytt trykkimpregnert tre, må du vente i 2-3 måneder med å behandle, siden det ofte inneholder en del væske som gjør at Patina-behandlingen har problemer med å trenge inn i treverket.

Treet behandles 2 ganger med 08 Wood Tex Patina med 1 times mellomrom.

4-6 timer etter påføres den tilhørende 08 Wood Tex Sealer, som beskytter treet i opptil 10 år. Denne påføres bare 1 gang, og etter ca. 6 timers tørking kan du gå på terrassen.

Vil du vite mer om produktet, kan du hente en informasjonsbrosjyre her eller høre mer i din Flügger-butikk.