Den beste har blitt enda bedre

Den nye formuleringen i Flügger Sandplast LH Ekstra har blitt smidigere og lettere å jobbe med.

Video Alt

Flügger Sandplast LH Ekstra

På oppfordring fra mange av våre profesjonelle kunder har vi nå forbedret arbeidsegenskapene til Flügger Sandplast LH Ekstra uten at det går utover selve kvaliteten på produktet. 

Den nye formuleringen i Flügger Sandplast LH Ekstra bidrar til at den fyller ekstra godt og synker minimalt. I tillegg har den blitt mye lettere å jobbe med fordi det er enda mer smidig, uten at dette påvirker de gode egenskapene som høy fyllene og slipbarhet. 

Sandplast LH Ekstra er registrert i Nordic Ecolabelling Building Products Database for produkter som kan brukes i Svanemerket byggevirksomhet. 

Flere artikler

Tips & triks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & triks

Slitesterk maling i barnerommet

Til veggene i barnerommet bør du velge en slitesterk maling som kan tåle all den morsomme barneleken. Flutex 10 er robust nok til å kunne motstå noe slitasje, og du kan vaske av den uten å ødelegge utseendet
boligstil_Indfarvet

Innefarger

6 råd om fargesetting

Ønsker du flere farger i hjemmet, men synes det er vanskelig å finne din fargepalett? Les våre seks råd om fargesetting som viser vei til en mer fargerik bolig.
Archaia_tilbud_no_0119

Månedens fokus

Tilbud på Archaia Komposisjonsmaling

299,- 3L veil. 359,-
799,- 10L veil. 1049,-

Tilbudet gjelder januar 2019 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

nordic_compositions_590211_promo

tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finner du tapeter som er botaniske og tapeter som er industrielle. De detaljrike og de enkle. De myke og de rå. De lyse og de mørke. 
WegnerKhaki2

Innefarger

Originale Wegner-farger

Originale Wegner-farger til både møbler og vegger. Fargene er laget i samarbeid med møbelprodusenten Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

WT2_red_girls

Wood Tex

Alt om Wood Tex

Finn alt om Wood Tex her. Produkter, inspirasjon og gjør-det-selv-videoer.