Vinner av Flügger OnTour 2018

I september hadde vi gleden av å overrekke hovedpremien på «Strekprøven», en konkurranse vi gjennomførte under sommerens proffarrangement, Flügger OnTour. Premien var et reisegavekort på en weekendtur til Island for to personer, med en verdi på 20 000,-

FOT_Vinder

Av 172 deltakere, gikk hovedpremien til Sebastian Krusche, som trakk streken på 31,2 sekunder. Krusche jobber til daglig hos Malermester Buer Drammen AS. Han er opprinnelig fra Tyskland, og har en solid malerutdannelse med vekt på gamle teknikker.

Krusche forteller at han arbeider på spennende prosjekter med gamle objekter der det er viktig å bruke de opprinnelige teknikkene. Her får han både vedlikeholdt og utviklet evnene sine. Videre er han stolt over at han i samarbeid med arbeidsgiver har startet med intern opplæring for å videreføre de forskjellige teknikkene. Krusche forteller at de per dags dato, har fem allerede flinke lærlinger i selskapet, og at de får god trening i prosjektene de har. 

Daglig leder Ingar Aasen i Malermester Buer Drammen AS, forteller at de er opptatt av å utvikle kompetansene og holde tradisjoner og teknikker vedlike. De er en stor aktør innen vedlikehold av gamle bygg og ønsker å videreutvikle selskapets miljø for spesialteknikker. I 2015 ansatte de Krusche som Maler, med spesialkompetanse innen sparkelteknikk, generelle maleteknikker, Stucco veneziano, Lettering, gullarbeider, tapetsering og legging av tregulv, en spennende miks av kompetanser de benytter i opplæringen. Aasen meddeler også at de har etablert et eget malerverksted og kurslokaler i Drammen for å underbygge utviklingen av lærlingene.

Vi vil gratulere Krusche med premien og ønsker han en god tur til Island.

Vi gratulerer også selskapet Malermester Buer Drammen AS for utmerkelsen til en av deres malere, og ønsker lykke til med utviklingen av nye dyktige faglærte gjennom sitt program.

Flere artikler

Tips & triks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & triks

Fuktinnhold i treet

Treet skal være tørt nok, med maksimalt 15 % fuktinnhold - mål med en fuktmåler
boligstil_Indfarvet

Innefarger

6 råd om fargesetting

Ønsker du flere farger i hjemmet, men synes det er vanskelig å finne din fargepalett? Les våre seks råd om fargesetting som viser vei til en mer fargerik bolig.
Archaia_tilbud_no_0119

Månedens fokus

Tilbud på Archaia Komposisjonsmaling

299,- 3L veil. 359,-
799,- 10L veil. 1049,-

Tilbudet gjelder januar 2019 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

nordic_compositions_590211_promo

tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finner du tapeter som er botaniske og tapeter som er industrielle. De detaljrike og de enkle. De myke og de rå. De lyse og de mørke. 
WegnerKhaki2

Innefarger

Originale Wegner-farger

Originale Wegner-farger til både møbler og vegger. Fargene er laget i samarbeid med møbelprodusenten Getama og Hans J. Wegners tegnestue.

hoveddor_promo

Innefarger

Inngangsdøren – vinduet til hjemmet ditt

En grønn, brun eller rød dør? Fargen på inngangsdøren har stor betydning for husets samlede uttrykk.