Vinner av Flügger OnTour 2018

I september hadde vi gleden av å overrekke hovedpremien på «Strekprøven», en konkurranse vi gjennomførte under sommerens proffarrangement, Flügger OnTour. Premien var et reisegavekort på en weekendtur til Island for to personer, med en verdi på 20 000,-

FOT_Vinder

Av 172 deltakere, gikk hovedpremien til Sebastian Krusche, som trakk streken på 31,2 sekunder. Krusche jobber til daglig hos Malermester Buer Drammen AS. Han er opprinnelig fra Tyskland, og har en solid malerutdannelse med vekt på gamle teknikker.

Krusche forteller at han arbeider på spennende prosjekter med gamle objekter der det er viktig å bruke de opprinnelige teknikkene. Her får han både vedlikeholdt og utviklet evnene sine. Videre er han stolt over at han i samarbeid med arbeidsgiver har startet med intern opplæring for å videreføre de forskjellige teknikkene. Krusche forteller at de per dags dato, har fem allerede flinke lærlinger i selskapet, og at de får god trening i prosjektene de har. 

Daglig leder Ingar Aasen i Malermester Buer Drammen AS, forteller at de er opptatt av å utvikle kompetansene og holde tradisjoner og teknikker vedlike. De er en stor aktør innen vedlikehold av gamle bygg og ønsker å videreutvikle selskapets miljø for spesialteknikker. I 2015 ansatte de Krusche som Maler, med spesialkompetanse innen sparkelteknikk, generelle maleteknikker, Stucco veneziano, Lettering, gullarbeider, tapetsering og legging av tregulv, en spennende miks av kompetanser de benytter i opplæringen. Aasen meddeler også at de har etablert et eget malerverksted og kurslokaler i Drammen for å underbygge utviklingen av lærlingene.

Vi vil gratulere Krusche med premien og ønsker han en god tur til Island.

Vi gratulerer også selskapet Malermester Buer Drammen AS for utmerkelsen til en av deres malere, og ønsker lykke til med utviklingen av nye dyktige faglærte gjennom sitt program.

Flere artikler

Tips & triks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & triks

Slitesterk maling i barnerommet

Til veggene i barnerommet bør du velge en slitesterk maling som kan tåle all den morsomme barneleken. Flutex 10 er robust nok til å kunne motstå noe slitasje, og du kan vaske av den uten å ødelegge utseendet
Garage_tips

Trinnvis veiledning

Slik vedlikeholder og maler du garasjen eller carporten

Garasjen/carporten er en viktig del av boligen, så husk å vedlikeholde den. 
FeltSpartel

Videoguide

Sjekk om du kan sparkle oppå veggbekledningen

Du kan gi boligen en helt ny look hvis du sparkler vevet før du maler.
FullSpartel2

Videoguide

Helsparkling: Slik sparkler du veggen

Når du helsparkler hele rommet, får du en glatt og fin overflate som er lett å male.
Cleaning

Videoguide

Fjern nikotin og sot fra veggen

Du kan fjerne sot og nikotin fra veggen med sperrende maling, som forhindrer at f.eks. nikotinrester og sot slår gjennom på den nymalte veggen.
SpotSpartel2

Videoguide

Sparkling: Reparer hull i veggen

Hull i veggen etter skruer? Fjern dem og andre mindre ujevnheter ved å flekksparkle.