Vinner av Flügger OnTour 2018

I september hadde vi gleden av å overrekke hovedpremien på «Strekprøven», en konkurranse vi gjennomførte under sommerens proffarrangement, Flügger OnTour. Premien var et reisegavekort på en weekendtur til Island for to personer, med en verdi på 20 000,-

fot_vinder

Av 172 deltakere, gikk hovedpremien til Sebastian Krusche, som trakk streken på 31,2 sekunder. Krusche jobber til daglig hos Malermester Buer Drammen AS. Han er opprinnelig fra Tyskland, og har en solid malerutdannelse med vekt på gamle teknikker.

Krusche forteller at han arbeider på spennende prosjekter med gamle objekter der det er viktig å bruke de opprinnelige teknikkene. Her får han både vedlikeholdt og utviklet evnene sine. Videre er han stolt over at han i samarbeid med arbeidsgiver har startet med intern opplæring for å videreføre de forskjellige teknikkene. Krusche forteller at de per dags dato, har fem allerede flinke lærlinger i selskapet, og at de får god trening i prosjektene de har. 

Daglig leder Ingar Aasen i Malermester Buer Drammen AS, forteller at de er opptatt av å utvikle kompetansene og holde tradisjoner og teknikker vedlike. De er en stor aktør innen vedlikehold av gamle bygg og ønsker å videreutvikle selskapets miljø for spesialteknikker. I 2015 ansatte de Krusche som Maler, med spesialkompetanse innen sparkelteknikk, generelle maleteknikker, Stucco veneziano, Lettering, gullarbeider, tapetsering og legging av tregulv, en spennende miks av kompetanser de benytter i opplæringen. Aasen meddeler også at de har etablert et eget malerverksted og kurslokaler i Drammen for å underbygge utviklingen av lærlingene.

Vi vil gratulere Krusche med premien og ønsker han en god tur til Island.

Vi gratulerer også selskapet Malermester Buer Drammen AS for utmerkelsen til en av deres malere, og ønsker lykke til med utviklingen av nye dyktige faglærte gjennom sitt program.

Tips & tricks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & tricks

Fuktinnhold i treet

Treet skal være tørt nok, med maksimalt 15 % fuktinnhold - mål med en fuktmåler
Green Nature Promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.
Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.

Fokus

Kombiner tapet og farger på barnerommet

Skap et kreativt miljø på barnerommet. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little World, og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.
Colourcom

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.
Garage promo

Utefarger

En kjærlig hånd om garasjen

Hus og garasje behøver ikke ha samme farge for å utfylle hverandre.