Tips til en god kundeopplevelse

Vi gir noen små tips til hvordan du skaper en god kundeopplevelse som profesjonell maler.

Hva spiller inn for å skape den gode kundeopplevelsen? Det har vi 3 tips til her.

3 tips til den gode kundeopplevelse

Kanskje bruker du allerede de 3 tipsene. Ikke desto mindre kan det være godt å få frisket dem opp.

  1. Rådgivning: Husk dialogen og fortell kundene dine om produkter, materialer, arbeidsmetode, vedlikehold og garantier før du begynner på prosjektet. Fortell for eksempel om eventuelle nyanseforskjeller ved forskjellige overflater og hvordan man best rengjør og vedlikeholder sine nymalte vegger og treverk. Da er det langt enklere å skape realistiske kundeforventninger til sluttresultatet.
  2. Gjør avtalen skriftligNår du har gjennomgått prosjektet, så husk å få skrevet ned hvilket arbeid som skal utføres, og hvor. Både du, kunden og ev. andre malere på prosjektet bør ha en kopi av det avtalte arbeidet. Da unngår du ergerlige misforståelser om hvilken vegg som skulle ha vært blå.
  3. Inviter kunden på besøk: For kunden er det ikke alltid en selvfølge at de er velkomne mens du arbeider. Når du inviterer kunden på besøk under arbeidet, signalerer du samtidig at du ikke er redd for å vise fram arbeidet ditt – det skaper ro og trygghet hos kunden. Det er også mye enklere å rette eventuelle småfeil mens du allerede er hos kunden, fremfor å måtte komme tilbake på et senere tidspunkt. 

Kundereaksjonen

Bruker du allerede de 3 tipsene, kan du prøve å være oppmerksom på hvordan kundene reagerer hvis du gjør enda mer ut av dialog og rådgivning.

Flere artikler

Tips & Tricks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & Tricks

Fuktinnhold i treet

Treet skal være tørt nok, med maksimalt 15 % fuktinnhold - mål med en fuktmåler
Green Nature Promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.
Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.

Fokus

Kombiner tapet og farger på barnerommet

Skap et kreativt miljø på barnerommet. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little World, og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.
Colourcom

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.
Garage promo

Utefarger

En kjærlig hånd om garasjen

Hus og garasje behøver ikke ha samme farge for å utfylle hverandre.