Ny Interior Strong Finish 20 – PU-emalje med flott finish

Har kundene dine høye krav til en flott finish og ekstra ripefast overflate på kjøkkendører, bordplater, vinduskarmer og møbler m.m.? Da er den nye Flügger Interior Strong Finish 20 det opplagte valget.

Strong Finish 20 - PU emaljemaling i toppkvalitet

Interior Strong Finish 20 er en ny PU-emalje med en flotte finish som henvender sig til alle som har høye estetiske krav til for eksempel kjøkkendører, møbler og karmer.

Den gir en ekstra ripefast og robust overflate, slik at dine kunder kan bruke den i rom med mye aktivitet, som for eksempel kjøkkenet, uten at det blir riper og merker på kjøkkendører eller på spisebordet. Og så er den lett å påføre, slik at du også får glede av å arbeide med den.

Interior Strong Finish fås i halvmatt glans 20 som er tilpasset den glansen som forhåndsmalte dører, fotlister m.m. leveres i, og kan tones i alle lysere farger.

Strong Finish

Flere artikler

Tips & Tricks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & Tricks

Fuktinnhold i treet

Treet skal være tørt nok, med maksimalt 15 % fuktinnhold - mål med en fuktmåler
Green Nature Promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.
Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.

Fokus

Kombiner tapet og farger på barnerommet

Skap et kreativt miljø på barnerommet. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little World, og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.
Colourcom

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.
Garage promo

Utefarger

En kjærlig hånd om garasjen

Hus og garasje behøver ikke ha samme farge for å utfylle hverandre.