Svanemerket Wood Tex trebeskyttelse – og hva det betyr for deg

Svanemerket på våre Wood Tex-spann er dine kunders garanti for en gjennomtestet og holdbar trebeskyttelse som er blant de mest miljøvennlige av all utendørs trebeskyttelse.

woodtex_swan_1600x900

Når du eller dine kunder velger Wood Tex trebeskyttelse fra Flügger, ser dere svanemerket på størstedelen av produktene. Men hva betyr egentlig det lille hvit-grønne svanemerket?

Et mer miljøvennlig alternativ 

Svanemerket er et kvalitetsstempel som du bør bruke i dialogen med kunden. 

For å få lov til å bruke svanemerket på utendørs trebeskyttelse er der nemlig stilt en rekke strenge krav til produksjonen og innholdet av spesielle kjemikalier i trebeskyttelsen slik at miljøet påvirkes minst mulig.

Det fins også trebeskyttelser på markedet som er merket med EUs miljøblomst. Vi valgte svanemerket til Flügger Wood Tex fordi det stiller høyere krav til dokumentasjonen av trebeskyttelsens motstandsdyktighet og holdbarhet.

Utendørs trebeskyttelse med svanemerket, som for eksempel Wood Tex, er altså blant de mest miljø- og helsevennlige alternativene i kategorien utendørs trebeskyttelse.

Også et kvalitetsstempel

Det de færreste kanskje vet, er at svanemerket også stiller strenge kvalitetskrav til trebeskyttelsens motstandsdyktighet og holdbarhet. 

Så selv om det kun kan være et minimalt innhold av kjemikalier i trebeskyttelsen, skal det på ingen måte gå utover produktets kvalitet og holdbarhet – tvert imot.

Det betyr at våre Wood Tex trebeskyttelser med svanemerket er blitt grundig testet og dokumentert med tanke på å kunne motstå solens UV-stråler, regn og fukt over en lang periode. 

Derfor er vi også sikre på å kunne leve opp til både dine og dine kunders forventninger når du velger en Wood Tex trebeskyttelse fra Flügger merket med svanemerket.

Flere artikler

Tips & Tricks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & Tricks

Fuktinnhold i treet

Treet skal være tørt nok, med maksimalt 15 % fuktinnhold - mål med en fuktmåler
Green Nature Promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.
Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.

Fokus

Kombiner tapet og farger på barnerommet

Skap et kreativt miljø på barnerommet. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little World, og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.
Colourcom

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.
Garage promo

Utefarger

En kjærlig hånd om garasjen

Hus og garasje behøver ikke ha samme farge for å utfylle hverandre.