Flügger support

Uansett hvor du befinner deg, har du alltid Flügger like ved hånden. Du kan alltid ringe til vår produktstøtte eller få hjelp, veiledning, prøver og materialer i nærmeste Flügger-butikk.

Produktstøtten

Hos Flügger kan både arkitekter, malere og forhandlere få profesjonell veiledning av våre konsulenter i produktstøtte.

Produktstøtten vår består av velutdannede fagfolk som tester og prøver ut produkter og utvikler behandlingsforslag, og teamet har god praktisk og teoretisk erfaring i malerfaget.

De besvarer alle typer faglige, tekniske spørsmål om produkter, og veiledningen omfatter også tapet, verktøy og tilbehør.

 • Veiledning i forbindelse med inspeksjoner, behandlingsinstruksjoner eller dokumentasjon
 • Gode råd rundt valg av materialer og fremgangsmåter
 • Assistere i forbindelse med dokumentasjon, utarbeidelse av behandlingsinstruksjoner, kvalitetssikring m.m.
 • Gjennomgang av prosjektet ditt, så dere kan være sikre på at dere får løst utfordringene effektivt og med høy kvalitet – gjerne på stedet

Diverse brosjyrer, fargekart og fargeprøver kan bestilles ved henvendelse til produktstøtte på 23 30 21 90.

Våre salgskonsulenter

Vi kan hjelpe deg med alt fra produktspørsmål, levering og levering rundt malerprosjekter til det å drive et malerfirma. Vår viktigste oppgave er å hjelpe med å sikre at du får effektivitet og høy kvalitet hele veien gjennom prosjektene dine. Våre salgskonsulenter hjelper malere hver dag i hele landet med bl.a.:

 • Produktspørsmål
 • Levering
 • Veiledning rundt malerprosjekter
 • Veiledning om å drive et malerfirma
 • Vi er også klare til å hjelpe deg med å sikre effektivitet og høy kvalitet hele veien gjennom prosjektet ditt

Har du bruk for å komme i kontakt med en av våre salgskonsulenter i området ditt, kan du ringe 23 30 21 90 og lag en avtale.

Din Flügger-butikk

Vi er alle fagutdannede og forstår hvorfor effektivitet og kvalitet er viktig hele veien gjennom prosjektet ditt. Vi kan hjelpe deg med løsninger som styrker forretningen din.

Husk at du alltid kan bestille varene dine på forhånd i alle butikkene våre.

En av de mange styrkene til Flügger er nettverket vårt av butikker i hele landet. Der er alltid en butikk like i nærheten, og det reduserer malerens transporttid og gir flere timer til det viktigste: selve malerarbeidet.

 • Produktspørsmål
 • Levering
 • Veiledning omkring malerprosjekter

Kundereklager

Hvis du som kunde ønsker å klage fordi du opplever at et produkt fra Flügger avviker fra det som forventes, må klagen din registreres i vårt klagesystem slik at vi kan behandle din henvendelse raskt og effektivt.

For at en klage skal kunne rettferdiggjøres, må følgende punkter oppfylles:

 • Du må kunne gjøre kjøpet ditt sannsynlig ved å presentere en faktura for de aktuelle produktene
 • Hvis du er privat kunde, er klagefrist for defekte produkter 2 år fra fakturadato jfr. norsk forbruger kjøpslov. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger, er den seneste fristen for å reklamere fem år etter at du mottok varen
 • Du må rette henvendelsen innen rimelig tid etter at mangelen er oppdaget. Hvis du retter henvendelsen innen to måneder, vil det alltid bli ansett som innen rimelig tid
 • Hvis du er en profesjonell kunde, kan du klage innen klagefristen på 2 år, men du må rette henvendelsen umiddelbart etter at mangelen er oppdaget

Beskrivelse av klagen

Det er viktig at klagen blir beskrevet så fullstendig som mulig.

For dette formålet har vi utarbeidet et skjema som gir en oversikt over informasjonen vi trenger i forbindelse med vurdering og årsaksanalyse.

Du finner klageskjemaet her.

I mange tilfeller vil det legge til rette for saksbehandlingen hvis bilder er vedlagt som illustrerer problemet saken handler om. Jo bedre informasjon Flügger får, jo bedre mulighet har vi for å behandle henvendelsen.

Det utfylte skjemaet sendes til Flügger kundeservice: kundeserviceNO@flugger.com

Avklaring og konklusjon

Vi bestreber alltid å behandle og avslutte din klagesak så raskt som mulig via vår kundeservice eller den lokale Flügger farver-butikken.

Med vennlig hilsen
Flügger Norway AS