Flügger Support

Uansett hvor du befinner deg, kan du være trygg på at Flügger kan hjelpe deg. Du kan alltid ringe til vår kundeservice eller få hjelp, veiledning, prøver og materialer i nærmeste Flügger-butikk.

Kundeservice

Hos Flügger kan både arkitekter, malere og forhandlere få profesjonell veiledning hos vår kundeservice.

Kundeservice avdelingen vår består av velutdannede fagfolk, og teamet har god praktisk og teoretisk erfaring i malerfaget.

De besvarer alle typer faglige, tekniske spørsmål om produkter, og veiledningen omfatter også tapet, verktøy og tilbehør.

 • Veiledning i forbindelse med inspeksjoner, behandlingsinstruksjoner eller dokumentasjon
 • Gode råd rundt valg av materialer og fremgangsmåter
 • Assistere i forbindelse med dokumentasjon, utarbeidelse av behandlingsinstruksjoner, kvalitetssikring m.m.
 • Gjennomgang av prosjektet ditt, så dere kan være sikre på at dere får løst utfordringene effektivt og med høy kvalitet – gjerne på stedet

Diverse brosjyrer, fargekart og fargeprøver kan bestilles ved henvendelse til kundeservice på 23 30 21 90.

Våre salgskonsulenter

Vi kan hjelpe deg med alt fra produktspørsmål og levering til prosjekter, til det å drive et malerfirma. Vår viktigste oppgave er å hjelpe med å sikre at du får effektivitet og høy kvalitet hele veien gjennom prosjektene dine. Våre salgskonsulenter hjelper malere hver dag i hele landet med bl.a.:

 • Produktspørsmål
 • Levering
 • Veiledning rundt malerprosjekter
 • Veiledning om å drive et malerfirma
 • Sikre effektivitet og høy kvalitet hele veien gjennom prosjektet ditt

Har du bruk for å komme i kontakt med en av våre salgskonsulenter i området ditt, kan du ringe 23 30 21 90 og lage en avtale.

Din Flügger-butikk

Vi forstår viktigheten av effektivitet og kvalitet hele veien gjennom prosjektet ditt. Vi kan hjelpe deg med løsninger som styrker både arbeidet og forretningen din.

Husk at du alltid kan bestille varene dine i vår digitale proffportal, eller kontakte butikkene våre.

En av de mange styrkene til Flügger er nettverket vårt av butikker i hele landet. Det er alltid en butikk like i nærheten, og det reduserer malerens transporttid og gir flere timer til det viktigste: selve malerarbeidet. Våre butikker kan hjelpe deg med:

 • Produktspørsmål
 • Levering til byggeplass/prosjekt
 • Veiledning omkring malerprosjekter

Reklamasjoner

Hvis du som kunde ønsker å reklamere fordi du opplever at et produkt fra Flügger avviker fra det som forventes, må reklamasjonen din registreres i vårt system slik at vi kan behandle din henvendelse raskt og effektivt.

For at en reklamasjon skal kunne rettferdiggjøres, må følgende punkter oppfylles:

 • Du må kunne gjøre kjøpet ditt sannsynlig ved å presentere en faktura for de aktuelle produktene
 • Hvis du er privat kunde, er frist for reklamasjon for defekte produkter 2 år fra fakturadato jfr. norsk forbruger kjøpslov. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger, er den seneste fristen for å reklamere fem år etter at du mottok varen
 • Du må rette henvendelsen innen rimelig tid etter at mangelen er oppdaget. Hvis du retter henvendelsen innen to måneder, vil det alltid bli ansett som innen rimelig tid
 • Hvis du er en profesjonell kunde, kan du klage innen frist for reklamasjon på 2 år, men du må rette henvendelsen umiddelbart etter at mangelen er oppdaget

Beskrivelse av reklamasjonen

Det er viktig at reklamasjonen blir beskrevet så fullstendig som mulig.

For dette formålet har vi utarbeidet et skjema som gir en oversikt over informasjonen vi trenger i forbindelse med vurdering og årsaksanalyse.

Du finner reklamasjonsskjemaet her.

I mange tilfeller vil det gjøre saksbehandlingen raskere og enklere hvis bilder som illustrerer problemet er vedlagt. Jo mer informasjon Flügger får, jo bedre mulighet har vi for å behandle henvendelsen.

Det utfylte skjemaet sendes til Flügger kundeservice: kundeserviceNO@flugger.com

Avklaring og konklusjon

Vi streber alltid etter å behandle og avslutte din klagesak så raskt som mulig via vår kundeservice eller den lokale Flügger farve butikken.

Med vennlig hilsen
Flügger Norway AS