Få en maritim East Coast-stil hjemme

East coast-stilen er en hyllest til nordøstamerikansk natur og kultur med naturlig lyse nyanser og en karakteristisk pastellfarget palett.

East coast-stilen er en hyllest til nordøstamerikansk natur og kultur med naturlig lyse nyanser og en karakteristisk pastellfarget palett.
 
Øverst har vi valgt tre lyse og maritime tapeter fra vår Nordic Home-kolleksjon som passer perfekt til East Coast-stilen og som oser av sommerstemning og nostalgi
 
Skap et stilsikkert, rolig uttrykk som harmonerer både inne og ute, ved f.eks. å sette opp tapet på én enkelt vegg. Mal de andre veggene i en nedtonet farge som komplementerer tapetet og forener hjemmet i et helstøpt uttrykk. 

Slik skaper du East Cost-stemning 

East Coast-stil blander annerledes for å skape ro, maritime atmosfæren: 
  • Rå naturmaterialer
  • Lekne mønstre og lyse strandfarger
  • Med beige og blå toner tilsatt litt rødt kommer du langt på vei 
 
Vår robuste Flutex 7S er utviklet med egenskaper som passer spesielt godt til East Coast-stilen. Når du ser en vegg som er malt med Flutex 7S, vil du nemlig fornemme nøyaktig den samme mattheten, uansett hvilken vinkel du ser veggen fra - vakkert og behagelig for øyet.
 
East Coast-stilen

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Pigment

Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f.eks. ovenfra og ned (ikke opp og ned). De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.

Tips & Tricks

Mellommaling

Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge. Ofte er dette nødvendig fordi en mellommaling i riktig farge gjør at den mørke malingens dekkeevne blir bedre. Hvis dette er nødvendig i ditt prosjekt, kan vi gi deg nærmere råd om dette i butikken
Svane eco promo

Velg miljømerket maling

Se etter svanemerket eller EU-blomsten neste gang du handler inn til maleprosjektet ditt. Det er nemlig bra for både deg og miljøet.
Innefarger

Innefarger

120 farger til hjemme

Med 120 nye interiørfarger kan det være vanskelig å velge. Få oversikt over de forskjellige fargekategoriene i vårt nye innendørs fargekart her.
Green Nature Promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.
Hvid samlet

Innefarger

Hvite farger

Få oversikt over de forskjellige nyansene av hvit, og hva hver av dem kan gjøre.
Eilersen

Innefarger

Nye Eilersen-farger

Vi har enda engang samarbeidet med møbeldesignmerket Eilersen og skapt 3 nye fantastiske farger til Eilersen-fargepaletten.