Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Fasaderens

Fasader av tre eller murverk vil etter hvert bære preg av det omskiftelige danske været, der smuss, skitt, belegg og begroing vil oppstå. Det er nesten uunngåelig, men du kan enkelt gjøre det selv og fjerne smuss og avleiringer med fasaderens. Treverk og murverk rengjøres effektivt med fasaderens, selv uten bruk av høytrykksspyler. Fasaderenseren myker opp og løser skånsomt opp smuss, skitt og belegg, slik at overflaten blir ren og klar for videre behandling.
2 produkter
Flügger Facade Clean - Fasaderens
Fra kr 169
Flügger Metal Pro - Metallrens
Fra kr 249
Viser 2 produkter av 2

Hva er facaderens?

Fasaderens er et rengjøringsmiddel for rengjøring av treverk og murverk. Fasaderens fjerner effektivt alle typer smuss, skitt og andre avleiringer som vil bygge seg opp over tid.

Mange rengjør fasader med høytrykksspyler, men dette er utrolig hardt mot overflaten på treverk og murverk og er ofte ikke nok når det gjelder rengjøring. Ved å rengjøre med en fasaderenser rengjør du i dybden uten å skade overflaten, noe som gir overflaten de beste forutsetningene for videre behandling og et fint og rent resultat. I stedet for å rengjøre med høytrykksspyler kan du bruke fasaderens med en lavtrykkssprøyte for skånsom rengjøring og fordeling av blandingen.


Valg av facaderens

Mange fasader utsettes for naturlig slitasje i årenes løp. Derfor er det viktig å bruke riktig type fasaderens for å holde overflatene fine og velholdte. Riktig fasaderens sikrer både en vakker finish og en godt vedlikeholdt fasade.

Disse inkluderer fasaderengjøringsmidler som er perfekte for betong, murstein, lettbetong, porebetong og mange andre steinoverflater.


Hva kan fasaderens brukes til?

Fasaderens kan brukes til å rengjøre skittent og tilsmusset treverk og tegl utendørs før videre behandling med maling, trebeskyttelse eller andre behandlinger.

Fasaderens fjerner effektivt avleiringer på murverk som har bygget seg opp over tid på grunn av vær og vind. Samtidig fjerner den også alge- og moseavleiringer som ofte oppstår på treverk.

Fasaderens kan brukes til:

  • Fasader av murverk
  • Fasader av treverk

Slik bruker du fasaderens

  • Når du rengjør med fasaderens, anbefales det at du unngår å rengjøre på solvarme overflater. Hvis du har overflater som suger mye, er det en god idé å forvandle dem.
  • Bland deretter fasaderengjøringsmiddelet i henhold til instruksjonene på bøtten og påfør blandingen med en lavtrykkssprøyte, pensel eller børste.
  • La bløtleggingen virke i 5-20 minutter, og deretter kan du bearbeide overflaten med en børste eller pensel for å løse opp alle urenheter og forurensninger på best mulig måte.
  • Skyll deretter overflaten med rent vann til såperester er fjernet fra overflaten.
  • Overflaten er nå klar for videre behandling med impregnering eller andre former for beskyttelse av treverk og murverk.