Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Malerbøtte

Godt malerverktøy er en fordel for ethvert malerprosjekt i hjemmet. Uansett om du skal i gang med store eller små malerprosjekter, finnes det malerverktøy. Hvis du skal i gang med et større prosjekt som innebærer maling av store flater som vegger, gulv eller tak, anbefaler vi at du bruker malerbøtter. Hvis du vil optimalisere og forenkle maleprosessen, kan en malerbøtte, eller malerrullbøtte som den også kalles, være like viktig som riktig type og størrelse på malerullen.
6 produkter
-25%
Lokk til Prem. Rullespann 7080 Recycled
Fra kr 17,21
Ord. pris kr 22,95
-25%
Prem. Rullespann Innlegg Resirkulert plast
Fra kr 14,96
Ord. pris kr 19,95
+ evt. lev. kostnader
-25%
Magnet penselholder
Fra kr 29,96
Ord. pris kr 39,95
+ evt. lev. kostnader
Viser 6 produkter av 6

 

Hvorfor velge malerbøtter til maling?

I motsetning til malebrett kan malebøtter romme svært store mengder maling om gangen. Dermed sparer du mye tid på å fylle opp et malingsbrett med fersk maling fra en malingsbøtte, og dermed mye dødtid i malejobben. På denne måten er malingsspann en rask og enkel måte å optimalisere malerarbeidet på.

Malingsspann finnes oftest som firkantede spann og er, i likhet med et malingsbrett, utformet med en riflet innside der malingsrullen rulles over for å få riktig mengde og fordeling av maling på malingsrullen. Samtidig bidrar den riflede innsiden også til å minimere malingssøl når overflødig maling rulles av. Ved å bruke den riflede innsiden av bøtten får du riktig mengde maling på rullen hver gang, noe som sikrer et fint og jevnt resultat på alle overflater i malejobben.

 

Bøtter eller brett til maling?

Valget mellom bøtter eller brett til malerjobben avhenger av omfanget. Hvis du skal male mindre flater, kan du velge et brett, men hvis du skal male større flater på vegger, tak eller gulv, anbefales det at du bruker bøtter i stedet. De rommer en større mengde maling, og du slipper å fylle på nytt malingsbrett med ny maling flere ganger.

 

Unngå rengjøring med bøtteposer

Når du er ferdig med å male, må malerverktøyet rengjøres. Det gjelder pensler, malerruller, malerbrett og malerbøtter. Men du kan gjøre rengjøringen mye enklere ved å bruke bøtteposer. På den måten slipper du å rengjøre malingsspannene. Bøtteposer er en pose som legges i bøtten før du fyller den med maling. Du kan bruke malerullen som vanlig, og du kan også bruke den ribbede innsiden mens bøtteposen er på plass. Når du er ferdig med å male, fjernes posen, og bøtta er klar til bruk igjen uten at du trenger å rengjøre den. Samtidig kan posen også brukes til å pakke inn maling og malingsverktøy slik at de ikke tørker ut mens du venter på at overflaten skal behandles med et nytt strøk maling.