Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Støtt foreningen - bruk Flügger

Nå kan du være med å støtte foreningen i ditt hjerte, samtidig som du får rabatt på maling og verktøy hos Flügger.

Hva er Flügger Andelen?

Flugger Andelen ble lansert under Norway Cup 2017 med stor suksess og har gitt bonusstøtte på over 4 millioner kroner til små og store foreninger.

Flugger Andelen konseptet fungerer på samme måte som grasrotandelen til Norsk Tipping, hvor vi tilbyr 20% rabatt på alt av maling og verktøy i alle våre Flugger farve butikker. I tillegg til dette gir vi yttligere 5% tilbake til foreningen.

Konseptet er naturligvis helt gratis! Dog ser vi på de nærmere 1 000 idrettsklubbene og foreninger som synliggjør medlemsfordelene på sine hjemme- og Facebook sider får betydelig større støtte tilbake.

 

Hvordan handle? 

Det eneste medlemmer, familie og venner trenger å si i våre butikker, er hvilken forening de ønsker å registrere kjøpet sitt på.

Finn varer i en av våre butikker eller i nettbutikken på flugger.no. Er du usikker på hva du trenger, så spør en av våre dyktige medarbeidere. Oppgi foreningens navn eller kontonummer når du skal betale i kassen, eller bruk foreningens unike rabattkode i nettbutikken, og få minst 20% rabatt.

 

Hvordan bli medlem? 

Hvis dette høres interessant ut trenger vi kun et utfylt aktiveringsskjema sendt til den lokale Flügger butikken, slik at de kan åpne en konto.

Først da kan medlemmer, venner og familie støtte foreningen i sitt i hjerte.

Aktiver foreningens konto her


Har du spørsmål, ta kontakt med din lokale Flügger farve butikk, eller send oss en mail.