Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Malingsskraper

Når du skal male, lakkere eller på annen måte behandle overflater, er det viktig å forberede dem godt slik at de er rene og klare for behandling. En malingsskrape er derfor et godt verktøy for å fjerne gammel, løs maling, lakk, lim og rust. Med det skarpe skrapebladet og håndtaket kan du øke trykket i verktøyet for å få bort selv den mest gjenstridige malingen.
13 produkter
-25%
Prem. Ultra Fargeskraper 9630
Fra kr 96,75
Ord. pris kr 129
-25%
Prem. Stålskær Ultra 9640 2 stk
Fra kr 81,75
Ord. pris kr 109
+ evt. lev. kostnader
-25%
Allway Malerskarape F22 refill
Fra kr 89,25
Ord. pris kr 119
+ evt. lev. kostnader
-25%
6 x Prof. 18 mm Refill knivblad
Fra kr 67,46
Ord. pris kr 89,95
+ evt. lev. kostnader
-25%
10 x Dragon 18 mm Refill knivblad
Fra kr 35,21
Ord. pris kr 46,95
-25%
Vindusskrape blader, 5 stk.
Fra kr 81,75
Ord. pris kr 109
+ evt. lev. kostnader
Viser 13 produkter av 13

Hva er en malingsskraper?

En malingsskraper er en skraper med et skrapeblad av herdet stål og et håndtak foran. Håndtaket gir deg et godt grep når du skal skrape og fjerne gammel maling, lakk, lim og rust fra overflater. Håndtaket gjør også at du kan legge ekstra trykk på selve skrapebladet, noe som gir deg mer kraft i arbeidet.

Hva brukes en malingsskraper til?

Sandpapir kan ofte brukes til å fjerne gammel, løs maling, lakk, lim eller rust. Det kan imidlertid være vanskelig å fjerne med sandpapir, så du trenger kanskje et sterkere verktøy som en malingsskrape. En malingsskrape er et godt verktøy for å fjerne alt fra overflaten, slik at den blir bar og klar for en ny behandling.

Ulike typer malingsskraper

Det finnes forskjellige størrelser på malingsskraper, slik at du kan finne den malingsskrapen som passer best til ditt prosjekt. På noen malingsskraper kan du også bytte ut skrapebladet hvis det blir sløvt med tiden.

Hvis du trenger en malingsskrape på steder der det kan være vanskelig å komme til og jobbe, kan det være lurt å velge en rørskrape. Den er utstyrt med et skarpt skrapeblad og et håndtak på samme måte som en malingsskrape. Forskjellen er imidlertid at en rørskrape lettere kan komme bak rør eller andre hindringer, ettersom den er spesialformet for formålet.

Du kan også få en malingsskrape, som med sin utforming er spesielt god for vindusglass. Denne typen kalles nal og finnes i forskjellige størrelser. Den kan brukes på vindusglass hvis det er overflødig maling på glasset.

Typer malingsskraper:

  • Malingsskrape
  • Rørskrape
  • Ruteskrape