Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Gi gjerdet nytt liv med en slitesterk trebeskyttelse

Er det på tide å male gjerdet? I stedet for å vente til gjerdet begynner å forfalle og i så fall må skiftes ut med et nytt, bør du vurdere den langt mer økonomiske løsningen, som er å vedlikeholde det med en høykvalitets trebeskyttelse.

Gjerdet er spesielt utsatt for alger, mugg og tøffe værforhold, da det ofte står relativt ubeskyttet og danner en fin ramme rundt tomten. Derfor er det viktig å gi gjerdet de beste forutsetningene for å kunne tåle naturens tester.

Hos Flügger har vi en mengde produkter som kan holde gjerdet ditt rent og pent lenge, for eksempel Flügger 05 Wood Tex Udeakrylat, som er en spesielt hurtigtørkende trebeskyttelse, og som gir treverket en svært værbestandig overflate med maksimal holdbarhet samt glans og fargestabilitet. I tillegg tåler den regnbyger en time etter påføring og har en holdbarhet på 15 år.

 

Velg mellom et stort utvalg vakre farger til gjerdet

Mange velger det tradisjonelle hvite stakittgjerdet, som også er et vakkert og elegant tillegg til eiendommen. Men faktisk er de fleste trebeskyttelsene våre tilgjengelige i mange andre farger, noe som kan få gjerdet ditt til å skille seg litt ut sammenlignet med de andre i nabolaget.

Eventuelt kan gjerdet males i en farge som passer til huset, noe som kan gi en herlig følelse når du ser fargene matche hverandre.

Alt du trenger å gjøre er å trykke 'velg farge' under de ulike produktsidene, og så kan du velge akkurat den fargen som passer best til ditt gjerde.

Slik maler du gjerdet

Nedenfor finner du en steg-for-steg guide som hjelper deg med å male gjerdet ditt. Les veiledningen grundig før du starter prosjektet.

  • Vask gjerdet med Facade Cleaner og vask deretter av skitt, alger og mugg med en algefjerner.
  • Skrap av gammel maling med en malingsskrape.
  • Slip overflaten med sandpapir for å sikre bedre vedheft.
  • Hvis gjerdet er ubehandlet bør du påføre en god grunning, for eksempel Flügger 01 Wood Tex Grundolie.
  • Mal gjerdet med en valgfri trebeskyttelse - vi anbefaler Flügger 05 Wood Tex Uteakrylat. Mal gjerdet med 2 strøk med en pensel som er ca. like bred som plankene.