Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Flügger er nå ’Great Place to Work®’ sertifisert

Flügger er nå ’Great Place to Work®’ sertifisert og stolt av å være en av Norges beste arbeidsplasser!

Vi er nå offisielt et Great Place to Work-sertifisert selskap! Som betyr at vi er nå en av Norges beste arbeidsplasser! Medarbeidere som er motiverte og trives er vår viktigste ressurs og vi er stolt over at 90 % av våre medarbeidere sier at Flügger er et flott sted å jobbe. Motiverte medarbeidere som trives vil også yte god kundeservice – noe som kommer våre kunder til gode.

Det siste året har vært preget av Corona, og for Flügger og våre medarbeidere har det vært travelt, vært behov for endring og nye måter å jobbe på. Våre medarbeidere har vist stor endringskapasitet, stått sammen og hjulpet hverandre det siste året - i tråd med våre verdier Team, Time og Trust. Vi er stolt av kulturen vår og den store dedikasjonen hos våre medarbeidere!

Vi vil fortsette det gode arbeidet med å skape en tillitsbasert kultur basert på våre verdier Team, Time, Trust. I året som har gått har vi endret på hvordan vi informerer, kommuniserer og involverer og vil fortsette å bygge videre på en kultur med god dialog og involvering.