Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Skal du male barnerommet?

Venter du og partneren din et nytt familiemedlem? Eller kanskje veggene på barnerommet trenger en oppfriskning fordi tenåringen i huset har vokst fra det barnslige fargevalget? Uansett anledning er det mange gode tips og triks å finne på denne siden for når barnerommet skal pusses opp.

Noe som er viktig å huske på dersom du skal klargjøre et barnerom for familiens minste, er farger og lys. Uansett om du vil male eller henge opp designtapet, trives de aller fleste barn best i lyse, positive og fargerike omgivelser.

Velger du tapet, har vi en mengde vakre barnetapeter fra Fiona - hva med å utforske våre uimotståelige kolleksjoner Little World og No Limits?

Våre tapeter er i non-woven kvalitet, noe som gjør at det er enkelt å rengjøre og montere. Det er også enkelt å ta ned igjen, så hvis du noen gang vil prøve en annet Fiona-tapet, er det enkelt å bytte ut.

Jeg foretrekker non-woven tapet på barnerommet - hvordan monteres det?

Vi har svaret!

Nesten alle tapetene hos Flügger er av non-woven kvalitet. Denne typen tapet er enkel å montere og vedlikeholde. Vår tapetprodusent er danske Fiona, som har 125 års erfaring på området - med andre ord; en helt unik ekspertkompeetanse.

Når du jobber med non-woven tapet må du, i motsetning til sagflistapet, vinyltapet og papirtapet hvor limet påføres på baksiden av tapeten, påføre limet direkte på veggen.

Non-woven tapet har et lag med filt på baksiden, hvilket gjør at man slipper å påføre lim direkte på tapeten og dermed sparer tid.

Nedenfor finner du en hurtigguide som du kan følge dersom du skal montere non-woven tapet på barnerommet:

  • Påfør grunning på veggen før tapetsering. Dette gjør det mindre sugende, slik at du bedre kan justere veggbelegget før limet tørker. Vi anbefaler vår Dypfri Forankringsgrunn, som enkelt påføres med en malerull.
  • La veggen tørke i 2 timer før du starter tapetseringen.
  • Non-woven tapeten monteres med lim direkte på veggen, da denne typen tapet har filt på baksiden som er beregnet for dette.
  • Vi anbefaler at du bruker Adhesive 290 Non-woven tapetlim, som er lett å påføre og også kan påføres med sprøyte om ønskelig.
  • Påfølr et jevnt lag med lim på veggen, en tapetbredde av gangen.
  • Glatt over tapeten med en tapetbørste etter montering.

Inspirasjon og tips til barnerommet