Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Skal du male badet?

Når du skal male badet trenger du ikke bare velge hvit farge. Du kan faktisk male baderomsflatene i alle mulige vakre farger. Utseendet på badet kan endre seg markant avhengig av hvilken farge du for eksempel gir veggene.

under har vi inkludert de mest populære fargene til badet, slik at du enkelt kan skape et unikt rom med ditt personlige preg.

Hvilken maling anbefaler vi?

Ønsker du å friske opp tak og vegger på badet ditt, er det ikke så vanskelig og tungvint som mange tror. Mange stiller spørsmål som; bør jeg bruke våtromsmaling? Trenger jeg våtromsisolering? Hvor er våtromssonen? Svaret er enkelt.

Tidligere malte tak og vegger på bad kan enkelt overmales med Flügger Dekso 20 H20 i ønsket farge. Vi anbefaler IKKE å male gulvet på badet, da det er en del av våtsonen uavhengig av størrelsen på badet.

Har du et nytt bad eller står foran en større oppussing, bør du kontakte vår kundeservice, som kan gi råd om våtromsbestemmelser.

Har du revet hele badet eller trenger kunnskap om våtromsparkel, les artikkelen her hvor du får svar på alt om sparkel på bad.

Men hva gjør jeg hvis jeg må male et våtrom? 

Begrepet våtrom brukes om alle bad, og vi anbefaler derfor alltid å male med Dekso 20 H2O, som tåler fukt. Vi anbefaler imidlertid IKKE at du maler direkte i våtrom som dusjkabinett, dusjarmaturer festet til håndservanter eller vegger rundt badekar.

 

Skal du male over tidligere malte overflater?  

Da må du:  

Inspirasjon og guide til badet

Trenger du ekstra guider til hvordan du maler badet, gode teknikker eller kanskje inspirasjon, klikk deg inn på noen av våre guider her.