Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Malingsfjerner

Malingsfjerner er et godt verktøy for å fjerne maling og lakk fra mange typer materialer. Det finnes mange måter å fjerne gammel maling eller lakk på, men malingsfjerner er en effektiv og enkel måte å løse opp den behandlede overflaten på, slik at den er klar for ny behandling og et nytt, friskt utseende.
1 produkt
-25%
Lakk- og Malingsfjerner
Fra kr 276,75
Ord. pris kr 369
+ evt. lev. kostnader
Viser 1 produkter av 1

Hva er malingsfjerner?

Malingsfjerner er et produkt for rengjøring av lakk og maling fra overflater. Malingsfjerner er et slags malingsoppløsningsmiddel som ved å myke opp overflaten med malingsfjerner, kan gammel maling og lakk enkelt og effektivt rengjøres og fjernes.


Hva kan malingsfjerner brukes til?

Malingsfjerner er et utmerket produkt å bruke før man skal friske opp og renovere gamle møbler med ny maling eller fjerne annen gammel, gjenstridig maling fra overflater. Det kan også være gulvet innendørs som skal behandles med malingsfjerner, som trenger ny maling eller en annen type behandling, for eksempel lakk.

Du kan bruke malingsfjerner på mange forskjellige typer materialer som tre, metall og glass, samt murstein og betong som tidligere er behandlet med lakk eller olje-, alkyd- eller plastbasert maling. Malingsfjerner fjerner enkelt og effektivt gamle malings- og lakkrester på mange forskjellige typer overflater, noe som gjør den svært allsidig.


Slik bruker du malingsfjerner

Når du skal male eller lakkere om overflater, er det viktig med et godt forarbeid. Malingsfjerner er en viktig del av dette, og fjerner gammel maling og lakk fra overflaten.

  • Begynn med å påføre malingsfjerner i et generøst lag med en pensel.
  • La malingsfjerneren sitte og virke til malings- eller lakklagene mykner opp og kan fjernes.
  • Gjenta behandlingen hvis malingen eller lakken er veldig gammel eller har veldig tykke lag.
  • Bruk et trerensemiddel til å rengjøre etterpå for å fjerne produktet og rester av maling og lakk før videre behandling med maling, lakk, olje eller andre typer behandling.