SPAR 25 % PÅ ALLE FLÜGGER PRODUKTER
Tilbuddet gjelder til
24. feb. i butikk
25. feb. online
SPAR 25 % PÅ ALLE FLÜGGER PRODUKTER
Tilbuddet gjelder til
24. feb. i butikk
25. feb. online
  • ...

Grunning

Før du begynner å male er det viktig å påføre grunning på overflaten. Grunning gjør overflaten jevn og dekker eventuell misfarging. Grunningen bidrar også til optimal heft av sluttmalingen. Med en god grunning sikrer du dermed det beste og mest holdbare resultatet. Les mer om grunning her.

14 produkter
-25%
Flügger H2O Våtromsgrunn - Grunning
Fra kr 216,75
Ord. pris kr 289
+ evt. lev. kostnader
-25%
Flügger Flekkforsegler Spray
Fra kr 269,25
Ord. pris kr 359
-25%
Scandia Vannbasert kvistlakk
Fra kr 171,75
Ord. pris kr 229
+ evt. lev. kostnader
Outlet
-25%
Flügger Interior Magnetic Board - Magnetmaling
Fra kr 329,25
Ord. pris kr 439
-25%
Flügger Metal Pro Multiprimer - Metallgrunning
Fra kr 179,25
Ord. pris kr 239
Viser 14 produkter av 14

Grunning - er det virkelig nødvendig?

Selvom mange malingstyper i dag dekker svært godt, gir en god grunning en rekke ekstra fordeler for det ferdige resultatet. Uavhengig av hva slags malerprosjekt man begir seg ut på, anbefaler vi at man starter jobben med grunning.

De universelle typene grunning til innendørs bruk hefter, trekker inn, fyller eller forsegler overflaten. Andre typer grunning, som utendørs grunning samt. mer spesielle typer grunning som sperregrunn eller rustbeskyttende grunning, har andre funksjoner.


Innendørs grunning

Innendørs grunning brukes til å forsegle overflaten og dermed "lukke" den. Ved bruk av en grunning med gode, sperrende egenskaper, forhindres vannoppløselige fargestoffer fra underlaget i å lage misfarging på den ferdige overflaten. Innendørs grunning kan også brukes på nysparklede, pussede vegger for å unngå at malingen trekkes ujevnt inn i underlaget.

Er underlaget glassfilt, glassvev og fiberfilt, finnes det også spesielle grunninger til det formålet. Denne typen grunning lukker sugeevnen i gips og filt og gir et ensartet underlag. Overflaten står dermed klar til ferdigbehandling med vegg- og takmaling.


Grunningens mange egenskaper

  • Når du maler med grunning oppnår du et flott og ensartet resultat
  • Grunning sikrer en bedre dekkeevne og vedheft av sluttmalingen
  • Med grunning kan du enkelt dekke over flekker og skjolder på underlaget og forhindrer gjennemtrengning i det ferdige resultat
  • Grunningen skaper en mettet overflate slik at underlaget ikke suger til seg mer maling enn nødvendig. Du sikrer samtidig en ens sugeevne på hele underlaget