Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Tremaling

Vedlikehold av utendørs treverk er en dyd som gjøres best med en god tremaling for hånden. Utendørs treverk blir fort utsatt for slitasje, ettersom årstidens værforhold og tilsmussing i form av alger, mugg og fukt raskt kan tære på treverkets styrke, glans og generelle motstandskraft. Heldigvis har vi et bredt utvalg av utendørsmaling for treverk, inkludert maling til vinduer, takutstikk, dører og trefasader. Les mer om tremaling her.
8 produkter
Tilfredshetsgaranti Dekkevne
Flügger 05 Wood Tex - Halvmatt Trebeskyttelse
Fra kr 349
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Tilfredshetsgaranti Dekkevne
Flügger 06 Wood Tex - Halvblank Trebeskyttelse
Fra kr 369
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Tilfredshetsgaranti Dekkevne
Flügger 07 Wood Tex - Matt Trebeskyttelse
Fra kr 349
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Tilfredshetsgaranti Dekkevne
Flügger Vindusmaling - Wood Tex Window
Fra kr 359
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Outlet
-75%
Restsalg - Flügger 04 Wood Tex Classic - Trebeskyttelse
Fra kr 59
Ord. pris kr 239
+ evt. lev. kostnader
Outlet
-60%
Restsalg - Flügger 06 Wood Tex Classic - Trebeskyttelse
Fra kr 199
Ord. pris kr 509
+ evt. lev. kostnader
Viser 8 produkter av 8

Beskytt vinduene dine med vindusmaling fra Flügger

Treverket i utvendige vinduer kan være svært utsatt for mugg, alger og ultrafiolett lys fra solen. Det kan derfor være en betydelig risiko for at treverket råtner eller at malingen flasser av for tidlig hvis vinduene ikke vedlikeholdes.

Vår egen vindusmaling, Flügger Window, er en sublim vindusmaling som gir treverket ditt en svært værbestandig overflate med maksimal holdbarhet (opptil 8 år), glans og fargestabilitet. Samtidig er vindusmalingen dampgjennomtrengelig, noe som betyr at treverket kan puste fritt. Flügger Window hemmer mugg- og soppvekst på overflaten, noe som er en uvurderlig egenskap for vinduer der det raskt kan oppstå fuktansamlinger.

En ekstra fordel er at du også kan bruke Flügger Window til en rekke andre utendørs treoverflater, for eksempel inngangsdøren eller hagemøblene. Vindusmalingen oppfyller kravene til tremaling på disse overflatene, så hvis du maler vinduer, er det økonomisk gunstig å ta med inngangsdøren eller hagemøblene samtidig.


Tremaling for gavler og takfot

Når du skal male gavler og takutstikk, er det også en god idé å velge en tremaling som tåler litt av hvert. Både takutstikk og gavler er trefasader som daglig blir tilsmusset av alger, fett og fukt.

Siden disse fasadene ofte er den mest synlige delen av huset, må de være rette og helst uten for mye tilsmussing. Heldigvis har vi et bredt utvalg av tremaling som kan gi treverket ditt bedre forutsetninger for å tåle disse prøvelsene.

Flügger 05 Wood Tex er for eksempel en ideell tremaling for gavler, takutstikk og andre trefasader. En utmerket, hurtigtørkende maling med en forventet holdbarhet på 15 år, som hemmer mugg- og soppvekst på overflaten og gir treverket en god glans og fargestabilitet.


Slik maler du inngangsdøren med Flügger Window

Hvis det er inngangsdøren som trenger et estetisk løft, bør du faktisk vurdere å male den med en vindusmaling - eventuelt Flügger Window. Døren må selvfølgelig være av tre, men resultatet blir minst like sterkt som hvis du velger trebeskyttelse.

Som en bonus er Flügger Window tilgjengelig i et bredt utvalg av farger, så hvis du vil ha en fargerik og imponerende inngangsdør, skal du velge Flügger Window.

Nedenfor finner du en trinn-for-trinn-guide til hvordan du maler inngangsdøren din med Flügger Window.

  • Fjern dørhåndtak og beslag på begge sider av døren.
  • Fjern løs maling med en malingsskrape, og slip ned overflaten med sandpapir. Dette sikrer optimal vedheft når du begynner å male.
  • Rengjør døren grundig med en grunning (eventuelt Flügger Terrace Cleaner). Bruk en myk børste eller klut til denne oppgaven.
  • Påfør en grunning hvis døren er sterkt skadet eller har flere områder med avskallet maling.
  • Mal døren i to strøk med Flügger WIndow. Begynn fra toppen og arbeid deg nedover. La det første strøket tørke helt før du påfører det andre strøket.
  • Til slutt er det bare å montere beslagene og håndtakene på døren igjen, og nyte den nymalte inngangsdøren.