Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Sperregrunning

Sperrmaling/lakk er en viktig del av malerarbeidet hvis du maler på overflater med risiko for inntrengning av kvister og harpiks, eller hvis overflaten har skjell og misfarging. Med sperregrunning sørger du for at den nymalte overflaten holder seg vakker lenge uten gjennomslag.
5 produkter
-25%
Flügger Iso 5 - Matt Isolermaling
Fra kr 314,25
Ord. pris kr 419
Matt
Blank
Glans
-25%
Flügger Iso 10 - Isolermaling
Fra kr 576,75
Ord. pris kr 769
Matt
Blank
Glans
-25%
Flügger Flekkforsegler Spray
Fra kr 269,25
Ord. pris kr 359
-25%
Scandia Vannbasert kvistlakk
Fra kr 171,75
Ord. pris kr 229
+ evt. lev. kostnader
Viser 5 produkter av 5

Hva er barrieremaling/lakk?

Sperrgrunning er en grunning/lakk som med sine barriereegenskaper beskytter mot inntrengning av harpiks, flekker og misfarging. Ved å påføre sperregrunning før maling beskytter du de nymalte overflatene og sikrer god holdbarhet på det ferdige resultatet uten inntrengning fra underlaget.

Sperregrunning finnes som malingsgrunning eller transparent lakk, som gir en blåtonet farge. Dette har imidlertid ingen innvirkning på det endelige resultatet.

Slik behandler du med sperregrunning

Før du begynner å male, må du påføre grunningen på kvistdannelser, skjolder og misfarginger i overflaten. Det anbefales å behandle overflaten med 1-2 strøk grunning for optimal beskyttelse mot inntrengning.

Tørketiden er optimal og rask, slik at du kan påføre maling eller annen overflatebehandling relativt raskt etterpå. Sørg imidlertid for at overflaten har herdet før du påfører lag 2 for å unngå ujevnheter i overflaten.