Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Møbellakk

Med møbellakk kan du enkelt friske opp møblene innendørs. Treverkets naturlige struktur og åretegninger forblir synlige, men får et flott beskyttende lag med møbellakken. Møbellakk er samtidig med på å gi møblenes overflate en smussavvisende overflate som gjør rengjøringen enklere. Les mer om her.

4 produkter
Flügger Natural Wood Trelakk
Fra kr 219
+ evt. lev. kostnader
Flügger Natural Wood - Lakkbeis
Fra kr 449
+ evt. lev. kostnader
Flügger Natural Wood Boat Varnish - Båtlakk
Fra kr 319
+ evt. lev. kostnader
Viser 4 produkter av 4

Valg av møbellakk

Møbellakk finnes til forskjellige tresorter og i et hav av farger. Det er derfor viktig at du velger en møbellakk som passer akkurat dine møbler. Du kan velge møbellakk til teak tre, bordflaten på kjøkkenet, hvitpigmentert lakk eller mørkere møbellakk. Alt ettersom hvilket utseende du ønsker på møblene, kan man enkelt finne den riktige type lakk og farge for akkurat ditt hjem.


Slik påfører du møbellakk

For et flott og holdbart resultat er det som alltid viktig å starte med godt forarbeid. Det er spesielt viktig hvis treverket er behandlet fra før.

  • Behandling av tidligere lakkert treverk

Fjern all løssittende lakk og slip overflaten med sandpapir slik at lakken som allerede var på overflaten fjernes. Gjør rent med en trerens så overflaten er ren for slipestøv, smuss og fett. Påfør møbellakken og la overflaten tørke før påføring av andre strøk.

  • Behandling av ubehandlet treverk

Rengjør overflaten med trerens så smuss og støv fjernes. Påfør møbellakk og slip deretter med sandpapir for en ensartet overflate. Rengjør igjen slik at slipestøv fjernes, og gjenta påføringen av andre strøk med møbellakk.