Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
 • ...

Innendørs

Med ny maling for innendørs bruk kan du enkelt friske opp overflatene i hjemmet. Enten det er vegger, tak, dørene på kjøkkenet, trappen, radiatoren eller noe helt annet som trenger ny maling, kan du finne riktig type maling til malejobben hos Flügger. De ulike malingstypene for innendørs bruk finnes også som diffusjonsåpen maling, miljømerket maling eller med spesielle egenskaper.


Avhengig av hva du skal male, kan du velge maling i mange forskjellige farger og glansvarianter. Du kan dermed finne ønsket type maling, farge og glans til ditt malerarbeid og sette ditt helt eget preg på boligen. Les mer om innendørsmaling her.

88 produkter
Flügger Flutex 2S - Takmaling
Fra kr 229
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger Dekso 20 H2O - Veggmaling
Fra kr 419
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger H2O Våtromsgrunn - Grunning
Fra kr 289
+ evt. lev. kostnader
Flügger Flutex Pro 10 - Veggmaling
Fra kr 319
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger Wall Primer Pro - Spesial grunnmaling
Fra kr 1 019
Flügger Wall Primer Perform - Grunnmaling
Fra kr 369
+ evt. lev. kostnader
Flügger Iso 5 - Matt Isolermaling
Fra kr 419
Matt
Blank
Glans
Flügger Iso 10 - Isolermaling
Fra kr 769
Matt
Blank
Glans
Flügger Forankringsprimer - Dryppfri
Fra kr 159
+ evt. lev. kostnader
Flügger Flekkforsegler Spray
Fra kr 359
Viser 20 produkter av 88

Før du maler med innendørsmaling

Før du starter malearbeidet er det alltid lurt å starte med en grunning, i tillegg til et godt forarbeid. Når overflaten grunnes, dekkes eventuell misfarging og gjør dermed overflaten jevn og jevn. Grunningen hjelper også den endelige malingen til å feste seg optimalt.


Typer interiørmaling

Valget av sluttmaling avhenger av hvor du skal male og hvilke ønsker du har til det ferdige resultatet. Du kan velge maling til tak eller vegger, som begge gjør mye for helhetsinntrykket i boligen. Med veggmaling kan du enkelt og raskt gi vegger i boligen en oppfriskning, eventuelt med ny farge. Du kan også bruke sparkelmaling til veggene dine, som gir veggene et spesielt levende uttrykk med sin unike struktur og spill på overflaten.

Taket kan også trenge oppfriskning over tid, spesielt hvis det er misfarging fra sot, gulning eller penetrering fra tre eller vannskader. Med et nytt lag takmaling kan du tilføre overflaten blokkerende og ikke-reflekterende egenskaper, noe som gir lang holdbarhet og en fin finish til takene dine. Er det et våtrom innendørs du skal begynne å male, kreves det en spesiell type maling som er utviklet for å kunne takle fukt og vann. Våtromsmaling gir en slitesterk og svært lett å rengjøre overflate som også er beskyttet mot mugg- og muggvekst som kan oppstå i fuktige omgivelser.

Gulv, panel og vinduer kan også gjøre mye for boligens helhet. Paneler, vinduer og spesielt gulv utsettes for mye slitasje over tid, men kan få en ny tiltalende overflate med ny maling. Samtidig gir maling også en ny slitesterk overflate som kan takle hverdagstrafikk og bruk.


Innendørsmaling finnes blant annet som:

 • Veggmaling
 • Truk maling
 • Takmaling
 • Golvmaling
 • Våtromsmaling
 • Panelmaling
 • Vindusmaling
 • Metallmaling
 • Rørmaling
 • Radiatormaling
 • Tremaling

Hvis du ikke vil male treverket innendørs, kan du også gi det treolje. Oljebehandlet treverk skal behandles med ny treolje med jevne mellomrom. Over tid vil tremøbler, bordplaten på kjøkkenet eller annet treverk innendørs miste gløden og se slitt og trist ut. Treets opprinnelige farge og glød kan imidlertid enkelt gjenopprettes med treolje.


Dekorasjon og kreativitet

Du kan også få maling til innendørs bruk med et mer kreativt og dekorativt formål. Innenfor innendørsmaling kan du også finne malingstyper som tavlemaling, magnetmaling og hobbymaling.

Tavlemaling er en spesiell type maling som lar deg skrive og tegne med kritt på den malte overflaten. Med magnetmaling kan du enkelt gjøre overflater magnetiske slik at du kan henge opp magneter. Disse malingstypene skaper en plass i hjemmet med plass hvor det er lett å organisere, og gir samtidig også muligheten til å skape en mer personlig og dekorativ dekorasjon med for eksempel bilder og tegninger fra barna.

Hobbymaling kan også brukes til kreative prosjekter som setter et personlig preg på hjemmet. Hobbymaling er maling til ulike typer hobbyprosjekter og kjennetegnes ved å være hurtigtørkende og med god dekkevne. Det er derfor enkelt å bruke en hobbymaling og kan fort males på uten at fargene blander seg. Det gjør den kreative prosessen mye enklere og morsommere.