Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Fugepistol

Fugepistoler gjør fuging mye enklere. Samtidig kan du også fuge i en jevn strøm for et mer jevnt resultat. En fugepistol er derfor et godt verktøy når du skal fuge i hjemmet. Enten det er fuger som skal fuges eller mellomrom mellom lister og vegger, sparer du også mye tid i fugearbeidet med en fugepistol.
1 produkt
Fugepistol
Fra kr 139
+ evt. lev. kostnader
Viser 1 produkter av 1

Hva er en fugepistol?

En fugepistol er et verktøy du kan bruke når du skal tette fuger, for eksempel for å skjule skjøter eller tette tett langs karmer, vinduer eller tak. Fugepistolen er ladet med en fugepatron som gjør det enkelt å presse ut fugen i en jevn masse, slik at du raskt og enkelt kan lage en jevn fuge.

Hvordan fungerer en fugepistol?

Fugepistolen er utstyrt med en fugepatron som inneholder fugemasse. Etter montering kan fugemassen presses ut ved hjelp av et håndtak som presser et stempel inn i patronen. Tetningsmassen kommer deretter ut ved å trykke på avtrekkeren på fugepistolen og ut av den avkuttede tuppen på fugepatronen. Det er viktig å skjære spissen av patronen med et skrått snitt som er mindre enn bredden på selve fugen, slik at du bedre kan kontrollere fugemassen. Når fugemassen er påført, kan du trekke den helt glatt med en sparkelkniv eller et annet sparkelverktøy som kan komme til der du har påført fugemassen.

Flerfunksjonell fugepistol/h3>

En fugepistol kan brukes til mange forskjellige formål. Med sin allsidighet og enkle håndtering er den et uunnværlig verktøy i arbeidet ditt. Med en fugepistol sikrer du et jevnt og jevnt resultat og sparer mye tid i fugearbeidet.

Du kan bruke en fugepistol til:

  • Reparasjon av små sprekker eller riss
  • Hjørneforbindelser
  • Forbindelser mellom vegger og listverk
  • Skjøter mellom benkeplate og listverk
  • Samlinger å skjule

Velge en fugepistol

Når du skal velge fugepistol, er det først og fremst viktig å velge en fugepistol av god kvalitet, slik at du er sikker på at den holder lenge. Dette er spesielt viktig hvis du har mye fugearbeid å gjøre. Det er også en god idé å velge en fugepistol med et godt ergonomisk håndtak, slik at du har et godt grep under arbeidet. Hvis du har mye fugearbeid, kan du også vurdere en elektrisk fugepistol, som gjør det enkelt å lage en helt jevn og ensartet fuge ved hjelp av fugepistolens innstillinger for fugemiddeldosering.