Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Murmaling

Er husets facader begyndt at se lidt slidte ud? Så er det nok ved at være på tide at give dem et lag frisk maling. En velplejet og stabil mur er nemlig alfa og omega, hvis den skal kunne modstå alskens vejr, begroninger og generel slitage. Hos Flügger har vi et bredt utvalg av ulike veggmalinger som kan hjelpe deg med å få den mest motstandsdyktige og holdbare overflaten. Les mer om veggmaling her.
7 produkter
Flügger Facade Impredur - Fasademaling
Fra kr 699
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Resist - Fasademaling
Fra kr 269
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger Fasade Universal - Oljeemulsjonsmaling
Fra kr 609
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Silikat - Silikatmaling
Fra kr 669
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Flügger Facade Primer - Fasadegrunning
Fra kr 189
Fargeprøve - Heldekkende
Fra kr 79,95
Matt
Blank
Glans
Viser 7 produkter av 7

Gi fasaden din en makeover med veggmaling fra Flügger

Murene er en av husets viktigste fasader, og for at de skal stå rett og tåle selv de sterkeste vind- og værforhold, er det viktig å vedlikeholde dem med en passende maling nå og da. Samtidig er veggene og fasadene noe av det første man legger merke til når man ser et hus, så det er lurt å vedlikeholde murverket også av estetiske grunner.

Når du skal velge maling til fasaden din, har du faktisk flere forskjellige alternativer. Hos Flügger har vi et bredt utvalg av produkter for fasademaling, og nedenfor finner du en oversikt over deres respektive egenskaper og fordeler:

  • Oljeemulsjonsmaling er en diffusjonsåpen maling som er ideell for fasader som kan være vanskelige å jobbe med, for eksempel fasader som smitter av eller tidligere malte fasader. Oljeemulsjonsmaling inneholder mye pigment og små mengder emulgert alkydolje, noe som gjør den svært motstandsdyktig mot vann og fukt. Hvis du velger å bruke en oljeemulsjonsmaling, er det viktig at forarbeidet (rengjøring, grunning osv.) gjøres grundig. Vi anbefaler Flügger Facade Universal hvis du skal male med en oljeemulsjonsmaling, da den har en forventet holdbarhet på 12 år, gir et fint kalkaktig utseende på veggen og dessuten motvirker begroing som alger, mugg og jordslag.
  • Silikonmaling er svært smuss- og vannavvisende. Malingen kan brukes på mange typer fasader (også tidligere malte fasader) og gir dessuten en vakker, selvrensende og diffusjonsåpen overflate. Vår egen silikonmaling, Flügger Facade Impredur, har en forventet holdbarhet på opptil 15 år og finnes i mange flotte farger.
  • Silikatmaling I motsetning til de andre murmalingene brukes den bare på ubehandlede fasader. Den egner seg også best på mineralske overflater, inkludert murstein, puss og betong. En stor fordel med silikatmaling er at det er den mest diffusjonsåpne malingen på markedet, og du kan enkelt male om flere ganger uten at det går ut over malingens vannavstøtende egenskaper. Med Flügger Fasadesilikat får du et produkt med en forventet levetid på opptil 10 år, noe som gir murverket ditt en levende og foranderlig overflate.
  • Til slutt er det den klassiske akrylmalingsom også kan brukes på utendørs fasader. Akrylmaling har den smarte fordelen at du kan bruke den på både gamle og nye overflater. Akrylmaling er også smussavvisende og ofte dampgjennomtrengelig. Flügger Facade Resist er en akrylmaling som enkelt kan brukes på utendørs fasader. Den har en forventet holdbarhet på 15 år, finnes i en rekke flotte farger og tåler til og med regnbyger 30 minutter etter påføring, slik at du kan nyte det nymalte murverket uten bekymring.