Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Beskytt vinduene med en sterk og passende kvalitetsmaling

Vinduene er en naturlig og viktig del av huset. Som enhver annen utendørs fasade på huset er de utsatt for daglig slitasje, fuktighet og skitt fra ulike værutfordringer. Vinduene må faktisk tåle litt av hvert, enten det er bitende frost, skarpe solstråler eller kraftige vindkast.

Derfor er det ekstremt viktig å gi vinduene de beste forutsetningene for å kunne stå imot disse utfordringene. Selve glasset kan vi ikke gjøre så mye med, men til vinduskarmene og listene kan vi hjelpe deg med å få et sterkere og langtidsholdbart vindu.

Den beste malingen for vinduer er Flügger Window, som er spesielt utviklet for formålet. Med Flügger Window får du en maling som både gir en slitesterk og robust overflate, samtidig som den holder mugg og sopp unna treverket.

 

Gi vinduene en vakker og elegant farge

Noe av det smarte med Flügger Window er at du kan tone det i en mengde forskjellige farger. Ønsker du derfor å prøve deg med en mer fargesterk nyanse enn den klassiske hvitfargen, er det ingen begrensninger.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på vår 'fargevelger' under produktsiden til Flügger Window, og her vil du kunne se et mangfold av vakre farger.

Slik maler du utendørs trevinduer

Hvis treverket i og rundt vinduene dine har begynt å se porøst og svakt ut, kan det være på tide å gi det en kjærlig hånd. En god idé er å male vinduene, da det er mye billigere enn å vente til treverket kan ha råtnet og må skiftes.

Les mer nedenfor hvor vi gjennomgår hvordan du raskt og enkelt kan friske opp trevinduene dine med et strøk maling:

  • Start med å fjerne gammel maling med en malingsskrape.
  • Vask etterpå med et egnet rengjøringsmiddel, for eksempel Facade Clean.
  • Fiks hull og sprekker med fugemasse, for eksempel Linoljekitt.
  • Dekk glasset med maskeringstape for å unngå flekker og sprut på vinduene.
  • Hvis treverket er gammelt kan det være lurt å male med grunning først, da dette vil sikre bedre vedheft. Er det derimot et nytt vindu, kan du hoppe over dette punktet.
  • Mal treverket 1-2 ganger med Flügger Window med en egnet pensel.
  • La det så tørke.