Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Kalkfjerner

Kalkavleiringer i varierende grad er dessverre nesten uunngåelig i Danmark. Kalken fra grunnvannet legger seg som stygge og gjenstridige avleiringer på alt fra fliser, glass, vasker, kraner og dusjer. Med en god kalkfjerner kan du raskt, enkelt og effektivt fjerne de stygge og gjenstridige kalkavleiringene.
0 produkter
Ingen varer funnet

Hva er kalkfjerner?

Kalkfjerner er et surt kalkfjerningsmiddel som er selvvirkende og effektivt til å fjerne kalkavleiringer. Dette gjør Lime Remover til et godt produkt for effektiv rengjøring og desinfeksjon i hjemmet. Lime Remover er spesielt godt egnet til rengjøring av kjøkken og bad, der kalkavleiringer ofte kan forekomme.


Hvor kan du bruke kalkfjerner?

Kalkfjerner kan brukes til alle typer gjenstridige kalkavleiringer, for eksempel på badet til rengjøring av fliser, glassdører, vasker, toaletter, kraner eller dusjhoder. Når du bruker kalkfjerner, er det også viktig å være oppmerksom på at visse materialer kan være syrefølsomme og derfor ikke tåler bruk av et surt rengjøringsmiddel som kalkfjerner. Du bør derfor ikke bruke kalkfjerner på marmor. Ved bruk på aluminiumsoverflater eller keramiske og glaserte overflater bør du teste kalkfjerneren på et lite område før bruk.


Hvordan velge kalkfjerner?

Det finnes ulike typer kalkfjernere som kan fjerne skjemmende og gjenstridige kalkavleiringer. Felles for dem alle er at de er effektive og selvvirkende og fjerner avleiringene raskt og enkelt.

Avhengig av hvor du trenger å fjerne kalk, kan du velge mellom flytende kalkfjerner eller skumspray.


Slik bruker du kalkfjerner

  • Når du bruker kalkfjerner til å fjerne kalk, rust og såperester, er det viktig å begynne med å vanne overflaten..
  • Fordel derefter kalkfjerner med en børste eller svamp, og lad det sidde i 5-10 min.
  • Bruk deretter børsten eller svampen til å rengjøre overflaten, og skyll med rent vann.

Ved vanskelige belegg kan det være lurt å gjenta behandlingen for å få et perfekt resultat. Rengjør deretter overflaten med primer for å få en optimal, rengjort og desinfisert overflate.