Skap en tidsriktig helhet i hjemmet med få grep

Stadig flere nordmenn våger seg ut på spennende valg av farger og teksturer på veggene når de skal pusse opp. Hvordan sørger man så for en gjennomført helhet i hjemmet? Her er våre beste tips.

Vi anbefaler alltid at man fargesetter hjemmet sitt etter eget bruk, og har i løpet av det siste året hjulpet mange tusen nordmenn med å finne de perfekte fargene til sitt hjem. Ha alltid tilhørende rom til det som skal pusses opp i tankene, og lag en fargepalett med undertoner som spiller godt sammen. Dette gir et fantastisk utgangspunkt til en harmonisk helhet i hjemmet.

Kjøp KABRIC her

30 unike farger

Ikke bare velger nordmenn mer farger enn før, vi utforsker også nye og trendy teksturer på overflatene våre. Spesialmalingen KABRIC er blant produktene som har blitt svært populære hos oss i Flügger. Malingen er enkel å påføre, men gir samtidig en spennende dybde og unikt uttrykk. KABRIC kommer i 30 spesialutviklede farger, så her finnes det mange muligheter for både trendivrige og trygghetssøkende oppussere.

Grunnet teksturen og dybden man får med KABRIC, er det enkelt å konstruere en nydelig fargepalett med dette produktet. Har man rester til overs i spannet, eller ønsker å være ekstra kreativ, kan KABRIC også brukes til å sette et personlig preg på et møbel. Dette kan være en fantastisk måte å bringe med seg elementer fra et rom til et annet, og dermed skape bedre flyt i hjemmet.

Sist, men ikke minst, anbefaler vi å tenke på gulv, lister og dører. Ofte kan det virke forstyrrende med hvite detaljer til dype, flotte farger. Dette kan med andre ord forstyrre helheten man prøver å skape. I mange tilfeller gir listverk i samme farge som veggen det lekreste resultatet. Interior High Finish malingen fra Flügger er en slitesterk finishmaling som er perfekt til denne jobben. Malingen kan blandes i tusenvis av flotte farger, inkludert alle KABRIC fargene. Velg mellom glansgrad 5, 20, 50 og 90, avhengig av dine preferanser.

Trenger du hjelp til produkt- eller fargevalg? Hos Flügger farve står vi alltid klare til å hjelpe deg med ditt neste prosjekt.