Sommerfarger til stuen

Vi har satt sammen vårt forslag til en stilsikker og estetisk sommerfargepalett til stuen, soverommet, kjøkkenet m.m. - se mer her.

Her finner du to forslag til hvordan paletten kan brukes i stuen.

Den grønne veggen gir en følelse av natur, ro og kjærlighet til det levende grønne. Det er en kjempeflott fargesetning hvis du ønsker å trekke inn de mange grønne plantene. Den grønne fargen står også godt til alt det grå vi omgir oss med for tiden, og gir f.eks. en grå sofa en litt mer interessant plass i interiøret. 

Det syrinfargede er mykt og har nærmest et snev av nostalgi - den måten å bruke paletten på er utpreget feminin, med et streif av seriøsitet og noe klassisk. Den feminine veggen dempes av de andre, nøytrale fargene i rommet, og du kan med fordel gjøre den mer maskulin og klassisk ved å tilføre tresorter og grønt interiør. 

Hvis du forelsker deg i paletten, så bruk fargene på kryss og tvers. Vi har sørget for at fargene står til hverandre, uansett om du velger en grønn vegg, grå sofa, syrinfarget keramikk eller en helt annen fordeling av fargene. 

Bruk muligheten til å prøve ut effekten av fargene og se dem i virkeligheten i din egen stue med et par fargeprøve fra din lokale Flügger farve.

Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så prøv vår fargevelger.

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Ventilasjon

Sørg for god ventilasjon under og etter malerarbeidet. De første par ukene etter at rommet er blitt malt er det lurt å lufte daglig.

Tips & Tricks

Skarpe kanter

Hvis du vil ha skarpe kanter når du maler med flere farger på veggen, gjør du slik: mal bakgrunnsfargen oppå kanten av maletapen før du maler den valgte fargen oppå. Dermed hindrer du at den fargede malingen kommer inn under tapen og gir ujevne kanter

Innefarger

Skap harmoni mellom vegg og treverk i boligen din

Tre gode forslag til hvordan du skaper et harmonisk hjem ved å male vegger og treverk i boligen din.
Blåfarger

Fargeinspirasjon

Blåfarger

Les om blåfargen, og se tilbudet vi har på 5 blåfarger som gjør seg svært godt på veggen.
Graa samlet

Gråfarger

Se våre 5 tilbud på gråfarger, og finn din favoritt.
Gron Samlet

Fargeinspirasjon

Grønnfarger

Grønne farger skaper automatisk referanser til naturen. De beroliger oss og er blant favorittfargene til hjemmets vegger.
Eilersen Antwerpen

Innefarger

Farger skapt av Flügger for Eilersen

Møbeldesign og farger smelter sammen i en nydelig kombinasjon.