Nordisk striper til hjemmet

I tapetkolleksjonen Stripes@HOME finner du et stort utvalg av striper i flotte farger.

Tapetkolleksjonen Stripes@HOME

Med tapetkolleksjonen Stripes@HOME får du dine favorittstriper opp på veggen. Stripene komplementerer den karakteristiske innredningsstilen i Norden med lyse farger og møbler av tre.

I vår kolleksjon finner du de klassiske stripene i flere farger som vil være et flott innslag i alle hjem. Men det har også blitt mer plass til vågale striper, hvor vi har brukt forskjellige farger og strukturer i én og samme tapet. 

Flotte effekter

De loddrette stripene gir en fantastisk effekt så det ser høyere ut under taket. Det er spesielt anvendelig hvis det er lavt under taket. Er du modig, kan tapetene også vendes slik at stripene blir vertikale - det strekker ut rommet slik at det virker bredere.

Opplev hele kolleksjonen i din lokale Flügger farve-butikk

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Matte farger

Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene,,som f.eks. en gang eller entre.

Tips & Tricks

Sparkler

Hvis du sparkler små hull, kan du tørke etter med en våt klut, slik at du unngår å slipe når sparkelmassen er tørr.

Tapet

Six Senses - en tapetkolleksjon for sansene

Vår tapetkolleksjon "Six Senses" vil garantert sette et personlig preg på rommet ditt. Tapetene henvender seg til kreative mennesker med estetisk sans – derav navnet "Six Senses".
heritage

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og vakre klassiske tapetene fra våre arkiver. De er alle inspirert av ulike kunsthistoriske perioder – fra rokokko til art noveau.

Videoguide

Nedtaking av tapet: Slik fjerner du gammelt tapet fra veggen

Få gammelt tapet av veggen på en enkel måte, slik at boligen blir klar til sin nye look.
Wall Paper Up

Videoguide

Oppsetting av tapet: Sett opp tapet enkelt og raskt

I videoen demonstrerer vi hvordan du lett setter opp et tapet.