Tapetet Botanic Garden og farger som passer til

Her kan du se utvalgte tapeter fra kolleksjonen Botanic Garden og farger som passer til.

Tapetkolleksjonen Botanic Garden er en verden av botanikk og blomstrende motiver, svermende sommerfugler, hvirvlende hengepiler og stemorsblomster i fullt flor.

  • 7 forskjellige design
  • Mange forskjellige farger i hver design

Hvis du har lyst at tapetet også skal matche en veggfarge, har vi her satt sammen tapet og farger som passer perfekt sammen.

Om fargen som følger tapetet

Når du besøker våre butikker, kan du bla i tapetbøker med alle de ulike tapetene. Bak i tapetbøkene står det alltid en anbefaling om farge for hvert enkelt tapet.

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Pigment

Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f.eks. ovenfra og ned (ikke opp og ned). De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.

Tips & Tricks

Mellommaling

Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge. Ofte er dette nødvendig fordi en mellommaling i riktig farge gjør at den mørke malingens dekkeevne blir bedre. Hvis dette er nødvendig i ditt prosjekt, kan vi gi deg nærmere råd om dette i butikken
boligstil

Step Guide

6 råd om fargesetting

Lei av hvite vegger i hjemmet? Kanskje er det på tide med mer fargerike omgivelser. Vi har samlet 6 gode råd om fargesetting av boligen.
Svane eco promo

Velg miljømerket maling

Se etter svanemerket eller EU-blomsten neste gang du handler inn til maleprosjektet ditt. Det er nemlig bra for både deg og miljøet.
Innefarger

Innefarger

120 farger til hjemme

Med 120 nye interiørfarger kan det være vanskelig å velge. Få oversikt over de forskjellige fargekategoriene i vårt nye innendørs fargekart her.
Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.
Maritimt

Få en maritim East Coast-stil hjemme

En hyllest til den amerikanske East Coast-stilen med naturlige, lyse nyanser.