Dekso 1 Ultramat - Når kun det matteste er matt nok...

Hvis du drømmer om ultramatte vegger og tak er Dekso 1 Ultramat maling det åpenbare valget. Dekso 1 Ultramat gir en flott og ultramatt overflate.

Mange ønsker seg det matte uttrykket, men velger ofte en maling med glans, da det er enklere å rengjøre. Det behøver du ikke lenger. Dekso 1 Ultramat er nemlig suverent vaskbar, slik at man enkelt kan fjerne flekker og smuss med en fuktig kost eller klut.

Få vakre ultramatte overflater i hjemmet ditt

Flügger Dekso serien er basert på 100% akryl og er spesielt kjent for god dekkevne, enkel påføring og en robust, holdbar overflate som gir et flott resultat – hver gang.

Kunsten å skape et hjem med farger
Er du klar for å gi hjemmet ditt et nytt uttrykk, kan Dekso 1 Ultramat tones i alle regnbuens farger. Farge på veggene gir harmoni  og rommet får både personlighet og stil. Det kan være vanskelig å velge den fargen, så det alltid en god ide å teste fargen før du maler.

Se et utvalg av våre farger her
Med Flügger Dekso 1 Ultramat får du en miljøriktig maling som bidrar til å sikre et sunt inneklima – uten å gå på bekostning av kvaliteten. Det europeiske Ecolab miljømerket samt Svanemerket er din garanti for at malingen lever opp til strenge miljøkrav.

Se inspirasjonsfargene her

1
Når kun det matteste er matt nok

Dekso 1 Ultramat er for kunden som ønsker seg en flott, ensartet og ultramatt overflate. I tillegg er den enkel å rengjøre, noe man normalt ikke forbinder med matte overflater.

Se produktet her