Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Farger med Nordisk skjønnhet

DETALE CPH har utviklet farget sparkel, sparkelmaling, tapet og et gulvsystem for deg som ønsker et personlig uttrykk og av estetisk karakter. Her finner du en komplett oversikt over det store fargeutvalget.

Gå direkte til fargene:

KC14 fargerKABRIC fargerKABRIC Floor farger | EDGE Tapeter

KC14 farget spaktel

KC14 er Nordens første fargesparkel og finnes i 35 vakre nyanser. KC14 kommer alltid med en spesialutviklet Topcoat, som gir veggen en unik forandring og dybde, samt en vaskbar overflate som tilsvarer en malt vegg i glans 10. KC14 er utviklet slik at alle kan skape sin personlige vegg.

Les mer om KC14

KABRIC sparkelmaling

KABRIC er et innovativt produkt som kombinerer malingens funksjonelle evner med sparkelets visuelle egenskaper. Dette betyr at KABRIC kan påføres med pensel, sparkel og rulle og kan avsluttes like raskt som en malt vegg. Sparkelbar maling er for deg som ønsker å avslutte prosjektet ditt på én dag! KABRIC finnes i 30 vakre nyanser.

Les mer om KABRIC

KABRIC Floor gulvsystem

KABRIC Floor - et innovativt gulvsystem, som forener styrke, høy estetikk og brukervennlighet. Med KABRIC Floor systemet kan du gi gulvene dine nytt look, med våre levende finish og flotte, nordiske farger. KABRIC Floor er utviklet i 25 av de mest populære KABRIC og KC14 fargene. Vi anbefaler at du ser våre videoer før du går i gang med prosjektet ditt.

Les mer om KABRIC Floor