Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Grønnfarger

5 grønnfarger som gjør seg svært godt på veggen.

Grønn har en evne til å tiltrekke øyet og skape ro i rommet. Den får oss til å sanse referanser til naturen. Det er en svært ærlig og ekte farge som ligger mellom kaldt og varmt. 

Grønn er god på å binde farger sammen – f.eks. passer grønt fantastisk sammen med en grå farge. En svært mørk grønnfarge kan suppleres av en skarpere farge.

De fleste grønne farger passer bra til både mørke og lyse tresorter samt metaller som kobber, messing og stål.

Eilersen Antwerpen

En grønn farge med toner av blått. En farge som er valgt som match til de mange fine polstringene Eilersen byr på. Denne passer spesielt godt til lyse polstringer – hvite og sart grå.

 

English mist

Drømmer du om å være tett på kyst og natur? Da passer denne grønnfargen til dine ønsker. Den lyser opp rommet og har en friskhet over seg, uten å være overveldende. 

 

Take a break IN-776

Denne grønnfargen bærer nyanser av gult. Det vil si at den har en sprøhet og friskhet over seg. Til tross for fargemettheten kan denne grønnfargen fortsatt brukes til store flater, fordi den er dempet og ikke klar grønn. 

 

Vineyard no. 61

Denne fargen kommer fra et stilhistorisk fargekart som vi har utarbeidet sammen med nasjonalmuseet i Danmark. Den representerer noe klassisk og historisk. Den fungerer i mange sammenhenger og i forskjellige arkitektoniske former. 

 

Wegner Opal IN-803

Denne nyansen er mørk og klar. Den minner oss om det grønne skjæret man finner i opalsteinen. Den fungerer perfekt med gyldne metaller, myke overflater og mørke tresorter.