Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Flügger 80

80 farger designet med fokus på tidløshet og harmoni

Det nye innendørs fargekartet består av 80 vakre og balanserte farger, som alle komplementerer hverandre. Om du velger én eller flere farger fra kartet, er du altså sikret et elegant og harmonisk uttryk. 

Skapt i tett samarbeid mellom Flüggers designteam og fargeteknikere

Det nye innendørs fargekartet er skapt i tett samarbeid mellom Flüggers designteam og fargeteknikere. Flügger 80 fargekartet er resultatet av en kombinasjon av grundig fargekunnskap, kreativt talent og lidenskap for design.

Gjennom en omfattende analyse av fargetrender og forbrukerpreferanser har vårt designteam identifisert nyanser som både føles moderne og har et langvarig potensial. Kombinert med våre fargeteknikeres kunnskap om alt fra pigmentkvalitet til samspillet mellom fargetilsetninger og baser, er det skapt 80 farger av tidløs kvalitet med best mulig dekkevne.

Udforsk de 80 smukke farger

Den beste fargekvalitet

Alle 80 farger

  • De har lav metameri, noe som betyr at de ser stort sett like ut uansett hvilket lys du ser dem i.
  • De kan brukes både til innendørs- og utendørsmaling, siden de er lysbestandige, noe som betyr at fargen holder lenge selv i sterkt sollys.
  • De er basert på VOC-frie pigmenter, som du kan lese mer om her.
Se alle Flügger 80 farver

Velg maling til de nye farger - Dekso 1 Ultramat

For det aller beste resultat anbefaler vi Dekso 1. Vår ultramatte veggmaling med refleksfri finish som sikrer perfekt fargegjengivelse. Den er både smussavvisende og slitesterk, slik at fargen fremstår vakker i lengre tid.

Køb Dekso 1 Ultramat