Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Eilersen-fargepalett - farger til fremtiden

De 3 neste Eilersen-fargene er endelig klare. Sammen med fargene fra det første samarbeidet utgjør de Eilersen Colour Collection – en fargepalett med 6 fantastiske farger som kan kombineres etter eget ønske.

 

3 nye Eilersen-farger: Eilersen Nairobi, Eilersen Stockholm og Eilersen Toulouse

Sammensetning av en fargepalett

I Flügger har vi enda engang samarbeidet med det eksklusive møbeldesignmerket Eilersen om 3 nye vakre farger.

Før vi begynte, var vi og Eilersen enige om 2 viktige krav til de nye fargene:

Resultatet ble Eilersen Stockholm, Eilersen Nairobi og Eilersen Toulouse.

Farger for fremtiden

Skapt på bakgrunn av både Eilersens DNA og den historiske erfaring med farger som Flügger har, representerer fargene både det klassiske og det moderne fargevalget.

  • Eilersen Stockholm er så lys grå at den nesten virker hvit – eller gjør den? For selv om Eilersen Stockholm er lys og sart, så danner den en sterk kulisse til hvitt interiør, på samme måte som den også fungerer som en noe mindre voldsom kontrast til en litt mørkere innredning. Inspirert av byen Stockholms nordiske stil, de vakre hvite skipene i kanalene og vannets glitrende effekt på byens bygninger. 
  • Eilersen Nairobi tilfører enda en vakker mørk farge til Eilersen-paletten. En mørk gråbrun med en undertone av grønn som henter sin inspirasjon fra den rå, utemmede og støvede afrikanske naturen. Fargen skaper en flott ramme til den ofte lyse boliginnredningsstilen i Norden.
  • Eilersen Toulouse er en grå med et glimt av lavendel. Den kan beskrives som å være på en side delikat og luftig - og likevel markant og iøynefallende. Et sikkert valg som skaper en deilig ro og atmosfære i hjemmet. 

Opplev fargene selv

Selv om hver av de 3 fargene er inspirert av forskjellige steder i verden, så er de alle skapt med det samme formål; å fungere som perfekte kulisser for Eilersens vakre design. Og det lever de opp til. 

Er du like begeistret for Eilersen-fargepaletten som vi er? Så stikk innom din lokale Flügger farve-forretning der du kan få tonet de 6 Eilersen fargene til ditt hjem.